top of page

Serija #892 Vienintelis darbas, kurį pradedi VIRŠUJE

Dažnai tinklinio marketingo verslo kritikai sako "tinklinio marketingo versle žmogus viršuje uždirba didžiausius pinigus" lyg tai būtų blogas dalykas.


Taip dažnai lyderis viršuje uždirba dideles pajamas, bet turime suprasti vieną LABAI SVARBŲ dalyką - kai tas lyderis užsiregistravo į kompaniją buvo VIRŠUJE NIEKO! Po juo/ja nebuvo nei vieno žmogaus ir tas lyderis pastatė tą didžiulę komandą ir dėl to šiandien uždirba žvėriškus pinigus. Jo niekas nepadėjo viršuje didžiulės organizacijos, kad nuo pirmos dienos uždirbtų daug, jis/ji patys sukūrė tai.


Lygiai taip kiekvienas žmogus prisijungęs prie verslo yra viršuje - viršuje savo komandos, kurią turi dabar pastatyti. Čia ir atsiranda problema, nes daug žmonių nenori dirbti ir patys kažką sukurti, geriau pavydėti lyderiui, kuris jau pastatė komandą ir uždirbą pinigus.


"Vienintelis darbas, kuri pradedi viršuje tai kai kasi duobę. Pradedi viršuje ir leidiesi žemyn. Visur kitur reikia pradėti apačioje ir pasiekti viršūnę"


Dažnai girdžiu kaip žmonės skundžiasi, kad neturi daug sekėjų, klientų ir komandos narių. Bet visi pradeda nuo nulio, pas visus kažkada nebuvo nei vieno sekėjo, kliento ir komandos nario.


Neprarask ūpo ir entuziazmo vien dėl to, kad tu dabar pradedi nuo nulio. Žingsnis po žingsnio, diena iš dienos tu gali per ateinančius kelis mėnesius ir metus sukurti savo IMPERIJĄ.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Gyvas seminaro GALINGAS METŲ STARTAS įrašas čia - http://galingasmetustartas.lt/


BEPROTYBĖS STOVYKLA startavo Sausio 3 dieną - dar gali prisijungti 90 dienų INTENSYVAUS VEIKSMO IŠŠŪKIUI čia http://beprotybesstovykla.lt/


Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas

18 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page