top of page

Serija #891 Ar gali būti TRUPUTĮ nėščia? 🤯😳

Pakalbėkim apie įsipareigojimą.


Versle dažnai sutinkame žmones, kurie negauna norimo rezultato ir iš jų girdime tokias frazes "na aš truputį užsiimu verslu" "aš šalia darbo darau versla" "kai turiu laiko užsiimu verslu"


Problema - jie neįsipareigoję savo verslui.


Ar galėtum sakyti aš truputį nėščia, aš truputį ištekėjusi - ar mūsų antra pusė būtų su mumis jei mes neįsipareigotume?


Ar esi valgiusi (-ęs) kiaušinienę su šonine pusryčiams? Višta prisidėjo prie šio patiekalo, bet kiaulė įsipareigojo :)))


Mes turime įsipareigoti savo verslui. Net jie tu daugiau laiko praleidi samdomane darbe ir daugiau uždirbi iš savo samdomo darbo, nei iš savo tinklinio marketingo verslo, tavo verslas tavo galvoje turi tapti tavo PAGRINDINE veikla ir tu turi susieti savo ateitį su savo tinklinio marketingo karjera.


Kai tu turi "atsarginį planą" kokį signalą siunti savo potencialiems klientams ir komandos nariams. Jei tu neįsipareigojusi (-ęs) kaip gali tikėtis, kad kiti įsipareigos.


Jei nori labai didelių rezultatų versle tu turi priimti tvirtą SPRENDIMĄ, kad darys verslą tol kol pasieksi, jokių apsigalvojimų, jokių abejojimų savimi ar verslu.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris




 

Gyvas seminaro GALINGAS METŲ STARTAS įrašas čia - http://galingasmetustartas.lt/


BEPROTYBĖS STOVYKLA startavo Sausio 3 dieną - dar gali prisijungti 90 dienų INTENSYVAUS VEIKSMO IŠŠŪKIUI čia http://beprotybesstovykla.lt/


Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas



23 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page