top of page

Serija #816 Kaip susitvarkyti su NUSIVYLIMU, kai negauni GRETŲ rezultatų?

Žinau ką reiškia kai negauni greito rezultato, kurio labai tikėjaisi. Man užtruko 6 mėnesius rasti pirmą aktyvų žmogų komandoje. Užtruko du metus pasiekti 1000€ per mėnesį pajamas versle.



Žinau koks tai jausmas kai matai, kaip visi už tave greičiau progresuoja, daugiau uždirba ir pasiekia aukštesnius lygius.


Bet yra vienas labai geras būdas stirpiai sumažinti šį NUSIVYLIMO jausmą.


"Išsiskirk su rezultatu ir susituok su veiksmu"


Jei tavo tikslas per šiandien parduoti 1 produktą ir to nesugebėsi padaryti per visą dieną, tada vakare didelis šansas, kad jausies nusivylusi (-ęs).


Matai, tu nekontroliuoji rezultato, pvz.: kiek parduosi ar kiek žmonių užregistruosi, nes tai tų žmonių sprendimas pirkti ar prisijungti, bet tu kontroliuoji veiksmą, pvz.: kiek žinučių iššiųsi ar kiek postų padarysi.


Todėl geriau susikoncentruoti į veiksmą ir užsibrėžti tikslą: kiek norėtum išsiųsti žinučių, padaryti postų, video, live transliacijų, tiktok'ų ir tt. Tu kontroliuoji veiksmą ir todėl kur kas mažesnis šansas, kad vakare jausies nusivylusi (-ęs).


Ir jei darysi veiksmus kiekvieną dieną spėk kas įvyks?

Taip! Tu gausi norimą rezultatą.


Tad užduok sau šį klausimą:


"Ką turėčiau daryti keikvieną dieną, kad mano tikslų realizavimas taptų NEIŠVENGIAMAS? Kiek ir kokių veiksmų turėčiau daryti kiekvieną dieną, kad mano sėkmė būtų GARANTUOTAS?"



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Ar norėtum statyti savo tinklinio marketingo verslą su nauja energija ir naujais įgūdžiais?

 

Programa skirta TAU!

 

TINKLINIO MARKETINGO SĖKMĖS STOVYKLA

 

Tokio kurso lietuvių kalba dar nebuvo!

 

Tai NE dar viena motyvacinė programa, kur mokaisi tam, kad mokintis ir niekada nesiimi veiksmų!

 

Tai programa tiems kas nori rezultatų ir jų nori DABAR!

 

Šioje programoje rasi 10 pačių svarbiausių pamokų TAVO verslui ir sėkmei tinklinėje rinkodaroje. Jei tau atsibodo spėlioti ką ir kaip reikia daryti, kad pagaliau gautum geresnius rezultatus versle ir uždirbtum daugiau, jei atsibodo klausyti patarimų, kurie neveikia arba yra nepritaikomi tavo verslui, jei nori tiksliai žinoti KĄ ir KAIP daryti žingsnis po žingsnio - tada ši programa yra kaip tik TAU.

 

#1 Pamoka: Socialinės medijos išvaizdos pagerinimas. Kaip save efektyviau pateikti socialinėje erdvėje, kad sudominti ir pritraukti žmones savo profiliu/puslapiu.

 

#2 Pamoka: Facebook grupės ir kaip jas naudoti verslo plėtrai. Kaip susikurti grupes, kokias grupes, kokia informaciją į jas dėti, kad pritraukti klientų ir verslo partnerių?

 

#3 Pamoka: Facebook LIVE ir kaip juos daryti profesionaliai ir efektyviai. Kur galima pritaikyti šias gyvas transliacijas, apie ką šnekėti, kaip maksimaliai išnaudoti sukurtus video.

 

#4 Pamoka: PROSPEKTINGAS - kaip pakviesti žmones į verslą, kad jie susidomėtų ir, kad tai būtų dublikuojama komandos. Žingsnis po žingsnio nuo pirmo kontakto iki žmogaus užregistravimo jūsų komandoje.

 

#5 Pamoka: MARKETINGAS - kaip padaryti, kad žmonės ateitų pas jus, o ne jūs jų ieškotumėte? Išmok pritraukti žmones "smalsumo postais" ir turinio kūrimu.

 

#6 Pamoka: Kaip sėkmingai padėti naujam žmogui pradėti versle. Pirmas skambutis su nauju komandos nariu, ką ir kaip sakyti, ko klausti, ką paaiškinti, kad naujas komandos narys pradėtų sėkmingai dirbti + PIRMŲ 7 DIENŲ PLANAS NAUJAM ŽMOGUI!

 

#7 Pamoka: Strategijos NE internetu - kaip efektyviai plėsti klientų bazę ir komandą naudojantis "offline" strategijomis? Kaip užkalbinti žmones, kaip sudominti, kaip sumažinti pasipriešinimą tinkliniui marketingui, kaip pakviesti VYRUS į verslą?

 

#8 Pamoka: Kaip greičiausiai ir lengviausiai plėsti verslą užsienio šalyse? Kaip dirbti su žmonėmis kitose šalyse? 

 

#9 Pamoka: Kaip padaryti, kad komanda darytų DAUGIAU? Strategijos kaip pagerinti žmonių efektyvumą, motyvaciją ir įgūdžius. 

 

#10 Pamoka: Kasdieninis veiksmų planas tinkliniam marketinge. Ką ir kaip daryti kiekvieną dieną versle, kad gautum rezultatus net jei šį verslą darai kaip papildomą veiklą (valandą ar kelias valandas per dieną).

 

BONUS! Sužinok ką aš išmokau didžiausiuose pasaulio mokymuose tinklinei rinkodarai Go Pro Recruiting Mastery Las Vegase, Nevadoje su Eric Worre, Grant Cardone ir kitais virš milijono dolerių per metus uždirbančiais lyderiais. Tai naujausios technologijos ir patarimai iš TOP lyderių visame pasaulyje.

 

Stovyklos Kaina Tik €35

 

Gali sumokėti naudojant PAYPAL: gediminas_grinevicius@yahoo.com 

 

Arba BANKO PAVEDIMU:

 

Lietuvoje: 

Gediminas Grinevičius

LT717300010141717039

Swedbank

 

Anglijoje:

Tinklinis Marketingas LTD


Account: 56827363


Sort Code: 30-98-97

LLOYDS BANK


 

Kai sumokėsi atsiųsk man apmokėjimo nuotrauką ir savo elektroninio pašto adresą į mano Facebook www.facebook.com/gediminas.grinevicius ir paprašyk, kad pridėčiau tave prie "Tinklinio Marketingo Sėkmės Stovykla" grupės.

 

Jei turi klausimų rašyk man - su malonumu atsakysiu. 

 

Iki pasimatymo SĖKMĖS STOVYKLOJE!


(Sėkmės Stovykla tai įrašytas kursas. Įsigijus šį kursą iš karto gausi prieiga prie visų pamokų ir prieiga tau liks visam laikui)


Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Sėkmės Stovyklą” čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/sekmesstovykla



51 peržiūra0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page