top of page

Serija #721 Keturios LYDERYSTĖS kalbos ❤️💛💚💙

Man labai pasisekė, kad galiu daug laiko praleisti su sėkmingais tinklinio marketingo lyderiais, juos stebėti ir mokytis iš jų. Tokiu būdu pastebiu keturias klabas, kurias naudoja lyderiai.



Ne tai ne lietuvių, anglų, vokiečiu ir t.t. Tai keturi būdai efektyviai perduoti informaciją ir daryti įtaką komandos produktyvumui.


❤️ UŽDUOTYS


Pirma lyderystės kalba tai užduotys. Užduočių davimas komandos nariams yra bene greičiausias būdas išsiaiškinti ar naujokas rimtai žiūri į verslą ir ar bus mokomas.


Jei žmogus sugeba sekti instrukcijų ir daryti tavo duotas užduotis, didelis šansas, kad pasieks gerus rezultatus versle.


Nebaik nei vieno pokalbio ar mokymo su komandą nedavusi (-ęs) jiems kokios nors užduoties, kokio nors "namų darbo".


💛 IŠŠŪKIAI


Antroji lyderystės kalba tai iššūkių davimas. Tavo kaip lyderio darbas dažnai yra mesti iššūkį žmonių ribojantiems įsitikinimams ir pasiteisinimams. Taip pat kartais pakanka pasakyti "o kodėl nepabandžius ..." ir tavo komandos narys priims tą iššūkį ir pradės siekti didesnio tikslo.


Kartais tavo komandos narys tiesiog nori gauti "leidimą" tapti savo geriausia versija, kartais tavo komandos lyderei tereikia tavo padrąsinimo ir ji bus pasiruošusi nuversti kalnus.


💚 ISTORIJOS


Trečioji lyderių kalba tai istorijų pasakojimas. Sėkmės istorijos, produkto istorijos, lyderių istorijos, renginių istorijos. Lyderiai nuolatos naudoja istorijas, kad įkvėptų savo komandos narius ir neutralizuotų prieštaravimus.


Tapk "istorijų kolekcionuotoja (-as)" ir nuolatos dalinkis tomis istorijomis su savo klientais ir komandos nariais.


💙 VIZIJA


Ketvirtoji kalba tai vizija. Sako geri lyderiai turi vizija, labai geri lyderiai duoda vizija.


Kokia yra tavo vizija, misija, pašaukimas? Ar tavo vizija pakankamai didelė, kad įkvėptų ne tik tave, bet ir kitus žmones? Ar žmonės norės jungtis prie tavo misijos?


Ar esi pagalvojusi (-ęs) apie tavo viziją tavo komandai, kompanijai, tinklinio marketingo industrijai? Ką norėtum nuveikti šiame gyvenime? Kiek žmonių gyvenimų norėtum pakeisti?



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Ar norėtum, kad su tavimi dirbčiau ASMENIŠKAI?


Dažnai būna, kad mokomės ir ne visada randame informaciją, kurios būtent reikia mums. Kartais tiesiog norisi kažkam užduoti klausimą ir, kad pasakytų ką ir kaip reikia daryti?


Prisijunk prie Deimantinio Klubo ir gauk asmenines mano konsultacijas du kartus per mėnesį: https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas




30 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page