top of page

Serija #694 O ne! Gediminas VAGIA žmones? 😱🤬😭

Gavau žinutę iš sunerimusio tinklinio marketingo lyderio: "Gediminai, tu iš verslo trenerio pasidarei FM reklamuotojas. Ar susikūrei savo "markę" kaip treneris tik tam, kad viliotum žmones į savo kompaniją?"



Visiškai suprantu šį lyderį, nes mes juk visi įdedame labai daug pastangų ir laiko, kad pastatytume savo verslus ir komandas, ir tikrai nenorime, kad kažkas ateitų ir pradėtų drąskyti ir griauti tai, ką mes sukūrėme. Esu ir aš turėjęs tą patirtį, kai mano komandos narius kviečia į kitas kompanijas ir tai tikrai nemalonu.


Tie kas mane kurį laiką sekate žinote, kad mano misija yra kelti tinklinio marketingo industrijos reputaciją ir mokinti žmones dirbti profesionaliai, etiškai ir efektyviai. Nedaryčiau savo darbo labai gerai, jei viliočiau žmones iš kitų kompanijų, nes tai tikrai nerodytų gero pavyzdžio kitiems tinklinio marketingo atstovams, ar ne?


Aš niekada neslėpiau, kad dirbu su tinklinio marketingo verslu ir daugelis žinote su kokia kompanija ir kokiais produktais. Aš manau, kad tai yra mano pliusas, kad esu praktiškai "ant žemės" dirbantis lyderis ir mokinu apie tai kas man ir mano draugams veikia versle, o ne pasiskaitau teorijos iš knygos ir mokinu kitus pats to nedarydamas.


Bet žmonių viliojimas iš kitų kompanijų prieštarauja mano vertybėms. Aš tai vadinu BRKONIERIAVIMU. O jei žmonės yra vagiami iš kitų struktūrų toje pačioje kompanijoje tai yra KANIBALIZMAS. Mano tikslas nėra prisivilioti žmones iš kitų kompanijų, atvirkščiai, mano tikslas yra išmokinti tuos žmones efektyviai dirbti ir gauti rezultatus su kompanijomis, kuriose jie jau dirba. Būtent dėl to mano mokymai yra atviri visoms kompanijoms, o ne tik mano komandai. Jei norėčiau vilioti žmones tada geriau sakyčiau "Jei norite mano mokymų, turite užsiregistruoti į mano komandą", bet to nedarau.


Kai mane prideda žmogus prie draugu ar prašosi į mano komandą, visada pirmas klausimas iš manęs būna "Ar dirbi su kokia tinklinio maketingo kompanija?" jei atsakymas "TAIP" tada tam žmogui pasiūlau įsigyti mano mokymų programas ir toliau sėkmingai dirbti ten kur yra.


Šiuo metu organizuojame mokymų programą Beprotybės Stovykla. Tai 90 dienų iššūkis, kur kartu su programos dalyviais darome veiksmus kiekvieną dieną ir pildome atskaitomybę kartu. Todėl, norėdami parodyti mokymų dalyviams kaip daryti smalsumo postus, story karuseles ir t.t., turime naudoti produktą, ir žinoma aš galiu tik apie savo produktą papasakoti, nes kitų kompanijų produktų nežinau taip gerai.


Galiu būti su tavimi atviras? Man nereikia parduoti balzamo, vitaminų dėžutės ar kavos pokelio. Aš pakankamai uždirbu ir taip. Tikslas yra parodyti pavyzdį, kad kiti galėtų savo versluose kurti panašius postus.


Esu labai dėkingas, kad per paskutinius kelis metus sukūriau labai sėkmingą ir pelningą mokymų verslą ir turiu garbės bendradarbiauti su lyderiais iš skirtingų kompanijų ir jiems daryti mokymus. Man būtų visiškai finansiškai nepalanku prarasti sukurtus santykius, susigadinti reputaciją ir rizikuoti prarasti klientus vien tik tam, kad nuvilioti kažkokį žmogų iš jų komandos, kuris net neaišku ar iš viso kažką daytų.


Pats mokinuosi iš šios industrijos geriausių mokytojų kaip Eric Worre, Ray Higdon ir Frazer Brookes. Jų mokymuose taip pat dažnai mokinamės iš lydrių, kurie priklauso skirtingoms MLM kompanijoms ir jei užeitume į jų profilius mes rastume jų kompanijų produktus ir verslo galimybės informaciją, bet tai nereiškia, kad pulsime pas juos registruotis. Mes ateiname iš jų pasimokyti, o ne ieškoti naujos gaimybės.


Aš praktikuoju GAUSOS mentalitetą ir tikiu, kad visiems užteks komandos narių, klientų ir pinigų. Mes nesame konkurentai ar priešai su kitomis kompanijomis, mes esame kolegos ir draugai. Yra milijonai žmonių, kurie neužsiima tinkliniu marketingu, tai kam tada vilioti žmones iš kitų kompanijų. Nėra prasmės.


Kartais tos mūsų baimės, kad kažkas pavogs mūsų komandos narius, nuvilios mūsų klientus ar mūsų pajamos pradings, rodo mūsų pačių ribojančius įsitikinimus. Tai dažnai rodo, kur mums patiems reikėtų padirbėti su savimi ir padidinti savo savivertę ir pasitikėjimą savimi. Žmonės ne daiktai, jų prie radiatoriaus nepririši. Jei jie norės pabėgti, jie ras tam priežastį ir būdą. Tai jų teisė rinktis su kuo dirbti. Mes kaip lyderiai tik galime užtikrinti, kad tai ką mes darome sukurtų gerą atmosferą mūsų komandoms, kad jie norėtų likti su mumis.


Myliu jus visus. Už kitus negaliu garantuoti, bet dėl manęs galite būti ramūs. Esu dėkingas tiems lyderiams, kurie per paskutinius du metus manimi pasitikėjo, kvietė mane daryti mokymus jų komandoms ir kompanijoms, ir rekomendavo mano mokymus savo žmonėms. Ir toliau stengiuos jums tarnauti ir padėti kaip tik galėsiu.


Esu didžiausias tinklinio marketingo fanas ir nemanau, kad kada nors galėčiau išeiti iš tinklinio marketingo ir būti tik mokytojas. Mėgstu patį verslo kūrimo procesą. Jei tai, kad aš dirbu su kita kompanija tau nėra priimtina, pilnai suprasiu ir gerbsiu tavo sprendimą nesimokyti iš manęs ir nerekomenduoti mano mokymų savo komandai. Jei tu pasitiki manimi, tada džiaugsiuosi galėdamas padėti tau ir tavo komandai. Betkuriuo atveju myliu tave kaip žmogų ir santykiai su tavimi man yra svarbiau, nei uždirbti iš tavęs pinigų ❤



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Ar norėtum sužinoti kaip efektyviai valdyti savo Facebook verslo puslapį?

 

Ar norėtum išmokti kaip naudotis mokama Facebook reklama ir pradėti reklamuotis?


Ar norėtum išmokti apie Chatbotus, kurie gali palaikyti pokalbį už tave su potencialiais pirkėjais ir verslo partneriais?


Ar norėtum sužinoti, kaip tu gali pradėti kaupti prenumeratorius pačiame Facebooke?

 

Mokymų programa skirta būtent tau!

 

TINKLINIO MARKETINGO FACEBOOK STOVYKLA

 

 

TU IŠMOKSI:

 

 #1 Pamoka: Kaip susikurti Facebook verslo puslapį?

 

#2 Pamoka: Kaip susitvarkyti Facebook puslapio svarbiausius nustatymus?

 

#3 Pamoka: Kaip plėsti ir auginti Facebook puslapio auditoriją?

 

#4 Pamoka: Kaip suformuoti reklaminio posto tekstą?

 

#5 Pamoka: Kiek turėtum išleisti mokamai reklamai ir kaip nusistatyti teisingą biudžetą?

 

#6 Pamoka: Kaip paleisti pirmąją reklaminę kampaniją?

 

#7 Pamoka: Kaip pamatyti kokią reklamą naudoja kiti žmonės ir kaip iš jų išmokti?

 

#8 Pamoka: Kaip sukurti reklamines auditorijas pagal žmonių demografiją, pomėgius ir elgesį?

 

#9 Pamoka: Kaip naudoti video reklamai - ką verta žinoti?

 

#10 Pamoka: Kaip susikurti savo pirmajį Chatbot’ą?

 

Visa tai ir dar daug daugiau Facebook Stovykloje…


BONUS: Pamoka apie LANDING PAGES. Kontaktų surinkimo tinklalapiai. Kam jie skirti, kaip juos susikurti ir kaip juos panaudoti savo verslo plėtrai?


Pamokos yra uždaroje Facebook grupėje. Pamokų įrašai tau liks visam laikui.


Stovyklos Kaina Tik 45€.

 

Gali sumokėti naudojant PAYPAL: gediminas_grinevicius@yahoo.com 

 

Arba BANKO PAVEDIMU:

 

Lietuvoje: 

Gediminas Grinevičius

LT717300010141717039

Swedbank

 

Anglijoje:

Gediminas Grinevicius

Account: 30485762

Sort Code: 30-98-97

LLOYDS BANK

 

Kai sumokėsi atsiųsk man apmokėjimo nuotrauką ir savo elektroninio pašto adresą į mano Facebook www.facebook.com/gediminas.grinevicius ir paprašyk, kad pridėčiau tave prie "Tinklinio Marketingo Facebook Stovykla" grupės.

 

Jei turi klausimų rašyk man - su malonumu atsakysiu. 

 

Iki pasimatymo FACEBOOK STOVYKLOJE!


(Facebook Stovykla tai įrašytas kursas. Įsigijus šį kursą iš karto gausi prieiga prie visų pamokų ir prieiga tau liks visam laikui)



Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Facebook Stovyklą” čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/facebookstovykla


27 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page