top of page

Serija #620 Padovanok sau DOVANĄ 🎁

Viena iš didžiausių pamokų gyvenime ir kur žmonės patiria didelį proveržį yra išmokti kontroliuoti savo EMOCINĘ BŪSENĄ.



Yra daug pavyzdžių sėkmingų žmonių, kurie buvo garsūs, sekami milijonų žmonių, turėjo didžiulius turtus ir šeimas, kurios juos mylejo, bet jų jau nebėra. Nebėra todėl, kad jie nemokėjo patys valdyti savo emocinės būsenos ir todėl pradėjo vartoti narkotikus, kurie juos galiausiai nužudė.


Iš kitos pusės yra daug pavyzdžių žmonių, kurie patyrė didžiules traumas ir nesuvokiamus sunkumus gyvenime, bet vistiek pasirinko kovoti ir sukurti prasmingus ir LAIMINGUS gyvenimus.


Būtent skirtumas yra į ką mes KONCENTRUOJAMĖS. Kiekvienoje situacijoje mes galime matyti tik blogus dalykus arba tik gerus dalykus, ir ta koncentracija nulems mūsų emocinę būseną, ar mes būsime dėkingi, laimingi ir patenkinti ar būsime liūdni, pikti ir nusivylę.


Mūsų smegenys padarytos taip, kad taupant laiką ir resursus, jos ištrina viską į ką mes neusisikoncentravę, todel jei koncentruojamės į blogu dalykus, tai gerų net nepastebėsime ir atvirkščiai.


Tad padovanok sau DOVANĄ ir padovanok sau pozityvią emocinę būseną nuolatos rasdama (-as) kažką pozityvaus savo gyvenime.


Užduok sau šiuos klausimus:


1. Dėl ko esi labiausiai laiminga (-as) savo gyvenime dabar?

2. Dėl ko labiausiai džiaugiesi savo gyvenime dabar?

3. Už ką esi labiausiai dėkinga (-as) savo gyvenime dabar?

4. Dėl ko labiausiai didžiuojiesi savo gyvenime dabar?

5. Ką tu labiausiai myli savo gyvenime dabar?


Jei nepatingėsi ir kiekvieną dieną atsakysi sau šiuos klausimus nuoširdžiai, visada rasi kažką pozityvaus savo gyvenime, net pačiose sunkiausiose situacijose.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

🧲🧲🧲 PERSPĖJIMAS: Nerašyk dar vieno POSTO ar ŽINUTĖS, kol neperskaitei šio posto! 🧲🧲🧲


Ar žinojai, kad daugelio tinklinio marketingo atstovų, niekas neišmokino bendravimo ir turinio kūrimo įgūdžių ir daugelis iš jų pasiduoda negavę rezultato, jau per pirmas savaites ar mėnesius?


Pagaliau! Efektyvaus bendravimo ir nuomonės formavimo per turinį kursas internetu:


“MAGNETINIS LYDERIS”


Ar dažnai UŽSTRINGI bendraudama (-as) žinutėmis su potencialiais klientais ir nebežinai ką rašyti?


Ar būna taip, kad parašai SKELBIMĄ arba padarai video ir niekas nesusidomi tuo ką siūlai?


Ar nepavyksta pabaigti pokalbio iki PARDAVIMU ar REGISTRACIJA į komandą?


Ar labai stengiesi kurdama (-as) postus, bet vistiek negauni LIKE, KOMENTARŲ ir PASIDALINIMŲ.


Ar nesigauna SUKURTI VEIKSMO per socialinės medijos turinį, kuris tau uždirbtų PAJAMAS tavo versle?


Ar dažnai bendraujant su žmonėmis, jie PRADINGSTA ir tau NEBEATRAŠO?


Ar tau ATSIBODO daryti dalykus, kurie NEVEIKIA socialinėje medijoje ir nori pagaliau gauti REZULTATUS?



Visa tai gali prailginti tavo kelionę tikslo link, tavo tinklinio marketingo kompanijoje ir atitolinti tavo svajones. BENDRAUJANT su potencialiais klientais ir verslo partneriais neteisingai, gali juos atbaidyti. Darant postus kurie yra NUOBODŪS ir nesudominantys, gali sumažinti tavo sekėjų kiekį ir, net atstumti žmones, kurie galėjo iš tavęs pirkti ar prisijungti prie tavo komandos.


Dažnas tinklinio marketingo atstovas, nuolatos negaudamas rezultatų bendravime su žmonėmis ir per postus socialinėje medijoje, nuleidžia rankas ir meta verslą - NELEISK, KAD TAI BŪTUM TU! Neprarask savo šanso sukurti mėgstamą, pelningą ir džiaugsmingą verslą. Tu nusipelnei to ir tapti sėkmingu žmogumi - tavo pareiga!



Sužinok ką daryti jei žmonės:


Nebendrauja

Neatrašo

Nereaguoja į tavo rašytinius postus

Nereaguoja į tavo video ar gyvas transliacijas

Nereaguoja į tavo "stor'ies"

Neperka

Neprisijungia prie komandos



Kaip šis kursas tau padės?



Išmoksi rašyti efektyvius reklaminius tekstus ir kurti video, kad galėtum pritraukti daugiau potencialių klientų ir komandos narių, todėl uždirbsi daugiau savo tinklinio marketingo versle, patraukiant žmonių dėmesį idomiais postais.


Sužinosi įtakos strategijas, kad sutaupytum laiko sakant teisingus dalykus ir naudojant teisingus žodžius, todėl atbaidysi mažiau potencialių kandidatų tavo verslui ir galėsi mėgautis savo verslu.


Išmoksi galingų bendravimo įgūdžių, kad efektyviau bendrautum ir sakytum tinkamus dalykus potencialiems kontaktams, todėl žmones sudominsi savo produktu ir verslo galimybe bei džiaugsies procesu.


Sužinosi kaip rašyti smalsumą žadinančius postus, kad gautum rezultatus versle greičiau, naudojant efektyvius postus, nuotraukas ir video, todėl sutaupysi laiko ir pastangų socialinėje medijoje ir galėsi tą laiką praleisti darant malonesnius dalykus.


Išmoksi patraukti žmonių dėmesį ir daryti jiems įtaką, kad formuotum kitų žmonių nuomonę ir elgesį, todėl turėsi mažiau ginčų ir daugiau norimų rezultatų verslę, ko pasekoje tapsi įtakingesniu lyderiu.


Šis kursas susideda iš 5 labai svarbių pamokų:


Pamoka #1: Trauka - kaip rašyti efektyvius reklaminius postus, kurie patraukia dėmesį ir skatina veiksmą.


Sužinok iš ko susideda efektyvūs reklaminiai tekstai. Išmok juos rašyti pažingsniui. Niekada nebeužstrigsi kuriant efektyvius tekstus.


Pamoka #2: Smalsumas - kaip sukurti smalsumą žadinantį turinį, kuris “užkabina” žmones.


Kaip sumažinti PASIPRIEŠINIMĄ ir padidinti SMALSUMĄ, kurį sukelia tavo postai. Ką naudoja sėkmingi lyderiai tinklinio marketingo industrijoje, kurdami savo smalsumo postus.


Pamoka #3: Komunikacija - kaip tapti MEISTRU santykiuose su žmonėmis ir bendravime.


Laiko patikrinti efektyvaus bendravimo principai. Kaip susidraugauti su žmonėmis, jiems patikti ir daryti įtaką tiems, su kuriais bendrauji? Kaip efektyviai laimėti ginčus, kai nesutampa nuomonės?


Pamoka #4: Įtaka - kaip efektyviai formuoti žmonių nuomonę ir gauti “TAIP” atsakymą.


Moksliniais tyrimais patikrintos ir išbandytos strategijos padedančios padėti žmonėms priimti tau palankius sprendimus. Kaip efektyviausi žmonės ir kompanijos parduoda produktus ir paslaugas. Kokius principus naudoja geriausi pardavėjai?


Pamoka #5: Galia - kaip tapti galingu žmogumi ir daryti įtaką kitiems.


Kaip tapti galingu, įtakingu ir gerbiamu žmogumi? Kaip elgtis su žmonėmis, kuriant sėkmingą verslą? Kaip būti efektyviu lyderiu ir verslininku? Kaip sukurti ilgalaikę sėkmę asmeniniuose santykiuose, versle ir gyvenime?


Visos pamokos vyks gyvai uždaroje Facebook grupėje skirtoje šio kurso dalyviams. Po kiekvienos pamokos bus galimybė užduoti klausimus. Visų pamokų įrašai liks kurso dalyviams VISAM LAIKUI.



Nustok bijoti pokalbių su nepažįstamais žmonėmis, nes busi atsipalaidavusi (-ęs) ir žinosi ką ir kada reikia sakyti.


Didžiuosies savimi, kad žinai kaip efektyviai ir idomiai pateikti informaciją.


Pagaliau pradėsi gauti rezultatus per skirtingas socialinės medijos platformas, ir nebereikės nuolatos sukti galvos kaip sukurti galingus postus.


Išsiskirsi iš minios ir kitų tinklinio marketingo atstovų, kaip bendravimo meistras ir savimi užtikrintas lyderis.


Galėsi laisvai bendrauti, rašyti postus ir daryti video, žinodama (-as), kad naudoji laiko patikrintas ir efektyvias strategijas.


Kiti lyderiai ir kolegos tave girs ir grožėsis tavo postais ir iškalba.


Šios žinios tau padės palaiminti daugiau žmonių produktu ir verslo galimybe, kuriuos tu taip myli ir nori, kad kuo daugiau žmonių apie juos sužinotų, įsigytų ir taptų tavo nuostabios kompanijos dalimi.


Net jei dabar tau nesiseka su žmonėmis bendrauti žinutėmis ar akis į akį. Net jei tavo postai ir video neveikia ir neduoda rezultato. Tu gali tapti sėkmingu tinklinio marketingo lyderiu ir pasiekti norimas pajamas bei rezultatus. Tau tereikia TEISINGŲ ĮRANKIŲ, kuriuos tau suteiks šis kursas internetu.


Kodėl Gedimino kursai?


Paskutinius 11 metų praleidau statydamas tinklinio marketingo verslą ir padėdamas kitiems gauti geresnius rezultatus.


Šiame kurse pasidalinsiu diduma to ką išmokau apie COPYWRITING’ą (reklaminių tekstų rašymas), smalsumo postų kūrimą, bendravimo įgūdžius, įtakos darymą, nuomonės formavimą ir asmeninę charakterio galią.


Išleidau daug laiko ir pinigų, mokindamasis pas šių sričių ekspertus, kol išmokau šių įgūdžių, kurie po to labai pasitarnavo versle, todėl noriu ir su tavimi jais pasidalinti.


Pastačiau tinklinio marketingo komandą kurioje yra tūkstančiai žmonių ir tūkstančiai žmonių įsigijo mano organizuotas tinklinio marketingo verslo mokymų programas.


Nuolatos bendrauju su TOP tinklinio marketingo lyderiais iš įvairių kompanijų, kad suprasčiau kas veikia rinkoje ir duoda rezultatus tinklinio marketingo profesionalams.

Kurso internetu MAGNETINIS LYDERIS kaina tik 45€.


Gali sumokėti naudojant PAYPAL: gediminas_grinevicius@yahoo.com

Arba BANKO PAVEDIMU:

Lietuvoje:

Gediminas Grinevičius

LT717300010141717039

Swedbank

Anglijoje:

Gediminas Grinevicius

Account: 30485762

Sort Code: 30-98-97

LLOYDS BANK

Kai sumokėsi atsiųsk man apmokėjimo nuotrauką ir savo elektroninio pašto adresą į mano Facebook www.facebook.com/gediminas.grinevicius ir pasiprašyk, kad pridėčiau tave prie kurso internetu “MAGNETINIS LYDERIS" grupės.

Jei turi klausimų rašyk man - su malonumu atsakysiu.

Iki pasimatymo kurso viduje!


(Magnetinis Lyderis tai įrašytas kursas. Įsigijus šį kursą iš karto gausi prieiga prie visų pamokų ir prieiga tau liks visam laikui)


Sužinok daugiau čia: http://magnetinislyderis.lt/


BONUSAI


Bonus #1: Video mokymas - “Kaip gauti geresnius rezultatus Instagrame ir niekada nepritrūkti idėjų postams?”


BONUS #2: PDF E-Knyga - “33 turinio idėjos tavo socialinei medijai”


Bonus #3: Video mokymas - "4 būdai nugalėti BAIMĘ”


Bonus #4: Video mokymas - “Kaip statyti LAIMINGĄ verslą?”



GARANTIJA


Pinigų gražinimo garantija! Jei peržiūrėjus visas 5 pamokas nuspręsi, kad negavai pakankamai naudos - gražinsime sumokėtus pinigus. Neturi ką prarasti!


Nedelsk ir prisijunk dabar. Nepraleisk savo šanso patobulinti įgūdžius ir pagerinti rezultatus!


Ką tu gauni?


5 gyvų PAMOKŲ kursas

4 labai vertingi BONUSAI

KLAUSIMŲ ir ATSAKYMŲ sesija po kiekvienos pamokos

ĮRAŠAI visam gyvenimui

Privati BENDRUOMENĖ uždaroje Facebook grupėje tik kurso dalyviams


P.S.


Daugelis galvoja, kad gimstama gerais komunikatoriais ir žmonės natūraliai moka efektyviai sudėlioti žodžius. Tai NETIESA!


Daugelis žmonių, kurie gauna nepaprastai gerus rezultatus versle, šiuos įgūdžius ištobulino skaitydami knygas, dalyvaudami seminaruose, klausydami audio programų ir samdydami mentorius.


Tu dabar turi tokią pačią galimybę visą šią informaciją gauti VIENOJE VIETOJE, pateiktą suprantamai ir aiškiai. Tau nereikia padaryti visų KLAIDŲ ir patirti visų NEPASISEKIMŲ, tu gali pasimokyti iš kitų klaidų ir sutaupyti daug laiko ir pastangų šio kurso dėka.


Pagalvok, kaip malonu bus statyti tavo tinklinio marketingo verslą, kai galėsi laisvai bendrauti su žmonėmis, žinosi ką ir kada sakyti, galėsi efektyviai sudėlioti žodžius savo skelbimuose ir video. Kaip bus smagu, kai daugiau žmonių susidomės tavo produktais ir verslo galimybe, ir patys kreipsis į tave perskaitę tavo postus…


Prisijunk dabar čia: http://magnetinislyderis.lt/


P.S.S.

Šis kursas tau padės:

Rašyti asmenines žinutes

Rašyti postus socialinėje medijoje

Rašyti skelbimus

Rašyti elektroninius laiškus

Daryti video

Parduoti produktus

Pasirašyti į komandą

Bendrauti su komandos nariais

Daryti mokymus


Visos pamokos yra uždaroje Facebook grupėje.


Jei gali pasidalink su draugais ir komanda 🙏😍😘


51 peržiūra0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page