top of page

Serija #590 Jei postai nesulaukia ATGALINIO RYŠIO?

Dažnai gaunu klausimą: ką daryti jei postai negauna atgalinio ryšio iš auditorijos?



Žinoma, kai darome live transliacijas, keliame video, rašome postus ir dedame nuotraukas, norime gauti like'us, komentarus ir pasidalinimus.


Visų pirma reikėtų įvertinti du dalykus: Tikslinė Auditorija ir Turinio Kokybė.

Tikslinė Auditorija - ar auditorija, kuriai transliuoji atitinka tavo temą, ar jiems aktualu tai apie ką tu kalbi ir ar jie tuo domisi? Tu gali transliuoti pačią geriausią informaciją, bet jei ją transliuosi ne tai auditorijai - rezultato nebus.


Turinio Kokybė - ar informacija kurią transliuoji yra įdomi ir kokybiška? Ar visi tavo postai tik reklama? Kuo naudingesnis turinys, tuo daugiau atgalinio ryšio gauname.


Taip pat svarbu PAPRAŠYTI atgalinio ryšio. Žmonės neperskaitys tavo minčių, turi aiškiai pasakyti savo auditorijai ko iš jų nori. Jei nori komentarų - paprašyk, nori pasidalinimų - paprašyk. Reikia duoti aiškų pakvietimą veiksmui. Tikriausiai esi pastebėjusi (-ęs), kad aš kiekviename video prašau, kad žmonės, kurie žiūrės įrašą parašytų komentaruose #įrašas ir jei gaus naudos, kad pasidalintų.


Kitas žingsnis tai parodyti auditorijai, kad jie tau yra SVARBŪS. Tai padarome uždėdami širdelę ir atrašydami į jų komentarus.


Svarbu DUOTI tai ką nori gauti. Nori daugiau palaikymo? Tada palaikyk kitus. Tikslingai kiekvieną dieną praleisk 5-10 minučių dėdama (-as) širdeles ant kitų žmonių postų ir palikdama (-as) palaikančius komentarus. Žmonės vėliau atsidėkos tuo pačiu.


Galiausiai nepamiršk naudoti POKALBIŲ POSTUS. Tai postai, kurie išprovokuoja diskusiją, paklausia nuomonės, suorganizuoja balsavimą ir paskatina komentarus. Pagalvok ką galėtum paklausti savo auditorijos ar kaip kitaip juos galėtum įtraukti į diskusiją?


Svarbiausiai atsimink, kad kiekvieną kartą kai gauni atgalinį ryšį iš savo auditorijos, tai yra galimybė PRADĖTI POKALBĮ su tuo žmogumi. Kuo daugiau ASMENINIŲ POKALBIŲ tuo daugiau pardavimų ir naujų komandos narių. POKALBIAI = UŽDARBIS.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Ar buvo taip, kad prisijungi prie socialinės medijos platformos ir matai, kad kiti jau daug daugiau už tave pažengę?


Ar buvo taip, kad jaustumeis pavėlavusi (-ęs), kokioje socialinės medijos platformoje?


Ar norėtum maksimaliai išnaudoti visai naują platformą, kuri atsirado ne taip seniai, bet jau sukėlė audrą pasaulyje?


Ar norėtum išmokti, žingsnis po žingsnio, kaip naudotis TIKTOK platforma, net jei dar nesi susikūrusi (-ęs) savo paskyros?


Tada “Tinklinio Marketingo TikTok Stovykla” yra skirta tau!


Prieš kelis metus atsiradusi TikTok socialinės medijos platforma įgyja pagreitį Tinklinio Marketingo industrijoje ir vis daugiau lyderių sėkmingai naudoją šį tinklą gauti gerus rezultatus.


TikTok stovykloje tu išmoksi:


> Kaip susikurti savo paskyrą TikTok platformoje?


> Kaip susitvarkyti nustatymus?


> Kaip kurti turinį ir naudotis visomis funkcijomis?


> Kaip rasti ir pritraukti klientus per TikTok?


> Kaip rasti ir pritraukti komandos narius per TikTok?


> Ką daug pasiekę lyderiai tinklinio marketingo industrijoje daro su šia platforma?


Būk viena (-as) iš pirmųjų tinklinio marketingo industrijoje TikTok platformoje ir išmok tai daryti profesionaliai iš karto!


TikTok stovyklos kaina tik 35€.


Gali sumokėti naudojant PAYPAL:

gediminas_grinevicius@yahoo.com


Arba BANKO PAVEDIMU:


​Lietuvoje:

Gediminas Grinevičius

LT717300010141717039

Swedbank


Anglijoje:

Gediminas Grinevicius

Account: 30485762

Sort Code: 30-98-97

LLOYDS BANK


Kai sumokėsi atsiųsk man apmokėjimo nuotrauką ir savo elektroninio pašto adresą į mano Facebook https://www.facebook.com/gediminas.grinevicius/ ir pasiprašyk, kad pridėčiau tave prie “Tinklinio Marketingo TikTok Stovyklos" grupės.


Jei turi klausimų rašyk man - su malonumu atsakysiu.


Iki pasimatymo online konferencijoje!


(TikTok Stovykla tai įrašytas kursas. Įsigijus šį kursą iš karto gausi prieiga prie visų pamokų ir prieiga tau liks visam laikui)


Daugiau informacijos apie renginį čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/tiktokstovykla 🚀


P.S. Jei gali pasidalink su draugais ir komanda 🙏😍😘

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page