top of page

Serija #570 Ar veikia tikslų užsirašymas?

Ilgą laiką girdėdavau apie tikslus ir jų svarbą, bet to nepraktikavau. Kai pagaliau nusprendžiau susirašyti savo gyvenimo pašaukimo tikslus ir juos kiekvieną dieną skaityti, gyvenimas pradėjo ženkliai keistis.



Daugelis žmonių nugyvena visą gyvenimą niekada nesusirašę savo tikslų, jie praleidžia daugiau laiko planuodami maisto produktų apsipirkimą, nei savo visą likusį gyvenimą.


Jei užriščiau tau akis ir apsukčiau tave 20 kartų, tada duočiau lanką į rankas ir paprašyčiau, kad pataikytum į taikinį vis dar užrištomis akimis, ar pavyktų? Pasakytum "kaip aš galiu pataikyti į taikinį jei jo nematau?"


BINGO!


Lygiai taip ir gyvenime, daugelis nesusirašo savo tikslų, bet vistiek nori kažkokiu stebūklingu būdu pataikyti į taikinį. Kaip tau visata gali duoti ko nori, jei net tu nežinai ko tiksliai nori?


Kai Alisa iš "Alisa stebūklų šalyje" priėjusi prie sankryžos paklausė katino, kuriuo keliu eiti, jis paklausė "o kur tu nori nueiti?". Ji atsakė "man nesvarbu". Tada katinas pasakė "tada bekuris kelias ten nuves".


Būtent tikslai mūsų gyvenime mums padeda rasti kryptį ir žinoti ko mes siekiame.


Kasdieninis tikslų skaitymas mums suteikia motyvacijos ir entuziazmo daryti veiksmus.


Jei to dar nesi padariusi (-ęs) labai rekomenduoju susirašyti savo tikslus ir juos skaityti kiekvieną rytą ir vakarą.



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Ar norėtum plėsti savo Tinklinio Marketingo verslą per INSTAGRAM, bet nežinai kaip tai teisingai daryti?


Ar naudojiesi INSTAGRAM jau kurį laiką, bet nelabai supranti kaip gauti geresnius rezultatus?


Ar norėtum PRITRAUKTI daugiau žmonių ir RASTI daugiau klientų ir naujų komandos narių per INSTAGRAM?

Programa skirta būtent TAU!

Tinklinio Marketingo Instagram Stovykla

Tai intensyvus kursas internetu tiems, kas nori gauti daugiau rezultatų tinkliniame marketinge naudodami Instagram socialiniu tinklu.

Instagram gali tapti labai EFEKTYVIU ĮRANKIU jei ja naudosies tesingai.

Pamoka #1: Kaip susitvarkyti Instagram profilį? Maži pakeitimai gali turėti didelę įtaką tavo Instagram profilio efektyvumui.

Pamoka #2: Kaip naudotis Instagram srautu? Kokią informaciją dėti į savo srautą, kaip apipavidalinti savo "postus" ir kaip juos padaryti efektyvesniais.

Pamoka #3: Kaip naudoti Instagram Stories? Instagram istorijos yra vienas efektyviausių būdų pradėti pokalbius su potencialiais klientais ir komandos nariais. Sužinok kaip naudotis daugybe naudingų funkcijų per Instagram Stories.

Pamoka #4: Instagram Live ir IGTV. Kaip padaryti gyvą transliaciją per Instagram ir kaip padaryti, kad video nepradingtų po 24 valandų, o liktu tavo Instagram Televizijos Kanale.

Pamoka #5: Kaip rasti potencialius klientus ir potencialius komandos narius per Instagram paiešką? Sužinok kaip naudoti skirtingus paieškos būdus, kad tau niekada nesibaigtų žmonės, kuriems galėtum pasiūlyti savo verslo galimybę arba produktą.

Pamoka #6: Kaip padidinti savo sekėjų (followers) kiekį Instagram'e. 19 dalykų, kuriuos gali padaryti, kad daugiau žmonių sektų tavo Instagram profilį.

Pamoka #7: Kasdieninis Veiksmų Planas Instagram'e. Paprasti veiksmai, kuriuos gali daryti kiekvieną dieną, kad sėkmnigai plėstum savo Tinklinio MArketingo verslą per Instagram?

BONUS: Top 3 pamokos, kurias išmokau iš "10X Growth Conference 4" su Grant Cardone!

Pamokos yra uždaroje Facebook grupėje, skirtoje šios programos dalyviams. Grupė liks visam laikui.

Stovyklos kaina tik - 35€

Gali sumokėti naudojant PAYPAL: gediminas_grinevicius@yahoo.com

Arba BANKO PAVEDIMU:

Lietuvoje:

Gediminas Grinevičius

LT717300010141717039

Swedbank

Anglijoje:

Gediminas Grinevicius

Account: 30485762

Sort Code: 30-98-97

LLOYDS BANK

Kai sumokėsi atsiųsk man apmokėjimo nuotrauką ir savo elektroninio pašto adresą į mano Facebook www.facebook.com/gediminas.grinevicius ir pasiprašyk, kad pridėčiau tave prie "Tinklinio Marketingo Instagram Stovykla" grupės.

Jei turi klausimų rašyk man - su malonumu atsakysiu.


Iki pasimatymo INSTAGRAM STOVYKLOJE!


(Instagram Stovykla tai įrašytas kursas. Įsigijus šį kursą iš karto gausi prieiga prie visų pamokų ir prieiga tau liks visam laikui)


Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Instagram Stovyklą” čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/instagramstovykla



46 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page