top of page

Serija #555 DUALUMAS versle ir gyvenime 🎭

Neperseniausiai perskaičiau John Demartini knygą "Proveržio patirtis" ir prieš kelias dienas turėjome bonus mokymą Mentorystės Programoje su jo mokiniu Neo Ross.



Vienas iš "bingo" momentų knygoje ir Neo mokyme man buvo GYVENIMO DUALUMAS.


Jei apsidairysime aplinkui, visur matome dualumą: diena ir naktis, juoda ir balta, šilta ir šalta, aukštas ir žemas, storas ir plonas, ir t.t. Taip pat ir situacijos, kurios vyksta mūsų gyvenime ir versle, nėra tik GEROS ar tik BLOGOS. Visur yra dualumas ir kiekvienoje situacijoje yra ir gero ir blogo.


Ši mintis mane stipriai paveikė ir kai pradėjau analizuoti supratau, kad tai tiesa.


Kiekviename blogame įvykije savo gyvenime ir versle, galiu įžvelgti kažkokią naudą, kažkokią pamoką, kažkokį dalyką, kuris vėliau man pasitarnavo.


Dažnai, kai įvyksta kažkokia problema ar blogas įvykis, mes esame linke matyti tik blogą to įvykio pusę, bet su praktika galime save ištreniruoti, kaip atrasti ir gerasias puses.


Pabandyk ir tu, jei darysi šia praktiką su atviru protu ir be išankstinio nusistatymo, tikrai pastebėsi, kad kiekviena situacija tau kažkuo pasitarnauja.


Tai GALINGAS įrankis statant komandą. Kai kitą kartą su tavimi susisieks komandos narys su dar viena stuacija "katastrofa" paklausk jo/jos: "o kuo ši situacija galėtų būti tau naudinga?". Tai privers komandos narį, pakeisti koncentraciją iš negatyvo į pozityvą.


Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Ar esi užstrigusi (-ęs) viename pajamų lygyje ir nori patirti proveržį?


Ar nori suprasti, kaip galėtum pritraukti pinigų gausą į savo gyvenimą?


Ar norėtum sužinoti ką turtingi žmonės daro, kad taptų turtingesni, o vargšai daro, kad taptų dar vargingesni?


Ar norėtum sužinoti, kaip elgtis su pinigais, kad jų tavo gyvenime atsirastų vis daugiau?


Kviečiame tave į seminarą internetu "PINIGŲ GAUSOS PRINCIPAI"


Šeštadienį Vasario 20 dieną 19:00-22:00val. Lietuvos laiku.


(Seminaro įrašas liks visam laikui)


Rita Grinevičienė


NLP "koučerė", knygelės “Klausimai, keičiantys gyvenimą” autorė, Facebook grupės “Išdrįsk būti savimi” įkūrėja.


Buvo laikas kai gyvenu aukos vaidmenyje: pykau, kaltinau, pavydėjau ir t.t. ėjau per gyvenimą, nešdama neigiamų emocijų maišus. Ar buvo lengva gyventi? Veikti? Kurti? Tikrai, ne! Domėjimasis saviugda padėjo ne tik paleisti tuos maišus, bet ir pradėti kurti gyvenimą tokį, kokio aš noriu, kiekvieną dieną. Aš galiu rinktis ką galvoju, ką jaučiu, kaip reaguoju, nes aš esu savo gyvenimo šeimininkė. Tad dabar padedu ir kitiems jaustis gerai ne tik iš vidaus, bet ir iš išorės.


Gediminas Grinevičius


Psichologas (BSc HONS), Tinklinio Marketingo Verslo treneris, Sertifikuotas Neuro Lingvistinio Programavimo ir Laiko Linijos Terapijos Praktikas.


Mano misija yra kelti tinklinio marketingo industrijos reputaciją, mokinant tinklinio marketingo profesionalus, kaip šį verslą daryti teisingai, etiškai ir draugiškai. Labai mėgstu padėti žmonėms gauti geresnius rezultatus tinklinės rinkodaros versle ir myliu tą "bingo" momentą, kai nušvinta žmogaus veidas, sužinojus vertingą informaciją ir supratus kaip kažką teisingai daryti.


Šiame seminare pasidalinsime:


IDĖJOMIS


PRAKTIKOMIS


STRATEGIJOMIS


ĮRANKIAIS


Tau tai padės:


1. Pašalinti "stabdžius", kurie šiuo metu tau neleidžia uždirbti daugiau.


2. Pritraukti daugiau pinigų į savo gyvenimą.


3. Išlaikyti daugiau pinigų ir juos teisingai panaudoti.



Roberta Baranauskė


Asmeninė pokyčių ir transformacijų mentorė, kuri padeda pasiekti pokyčius gyvenime bet kurioje srityje dirbant su pasąmoninėmis programomis. 11 metų ji domisi, mokosi ir dalyvauja įvairiose programose, kuriose nagrinėjama žmogaus proto struktūra ir darbas su pasąmone. Paskutinai intensyvūs metų trukmės mokymai baigti 2020 gruodžio mėnesį Londone.


“Yra paprastos technikos ir pratimai, kurie padeda išsiaiškinti, kokias programas mes paveldėjome arba įgijome ir kaip tai įtakoja mūsų gyvenimą. Dažnai žmonės nesupranta, kodėl negali padaryti proveržio savo veikloje, pasiekti tam tikrų rezultatų, arba patirti sėkmės versle bei asmeniniame gyvenime, visa tai užfiksuota mūsų pasąmonėje.”


Šiame seminare pristatysiu kaip mūsų protas turi tam tikrus įsitikinimus apie pinigus ir kaip tai trukdo uždirbti daugiau.


Paaiškinsiu apibrėžimą “Pajamų lubos”, kuris plačiai naudojamas tarp sėkmingų ir daug pasiekusių žmonių.


Pristatysiu praktines užduotis, kaip pralaušti asmenines “pajamų lubas”.

Labai išsamiai paaiškinsiu apie pinigų gavimo struktūrą:


1. Galva


2. Energija


3. Veiksmas


4. Realybė


Dažniausiai žmonės šią strukūrą nesąmoningai naudoja atvirkščiai, todėl rezultatai - uždirbamų pinigų kiekis, nedžiugina.


Seminarą pabaigsime galinga vizualizacija.


Paruošėme jums stiprų 3 valandų seminarą, kuris pakeis jūsų pinigų požiūrį.


Online seminaras vyks uždaroje Facebook grupėje, skirtoje šios konferencijos dalyviams Facebook Live transliacijos būdu. Po seminaro įrašas liks visam laikui grupės viduje.


Virtualaus seminaro kaina tik 25€.


Gali sumokėti naudojant PAYPAL: gediminas_grinevicius@yahoo.com


Arba BANKO PAVEDIMU:


Lietuvoje:

Gediminas Grinevičius

LT717300010141717039

Swedbank


Anglijoje:

Gediminas Grinevicius

Account: 32684071

Sort Code: 40-36-15

HSBC


Kai sumokėsi atsiųsk man apmokėjimo nuotrauką ir savo elektroninio pašto adresą į mano Facebook https://www.facebook.com/gediminas.grinevicius/ ir pasiprašyk, kad pridėčiau tave prie "Pinigų Gausos Principai" grupės.


Jei turi klausimų rašyk man - su malonumu atsakysiu.


Iki pasimatymo online konferencijoje!


Sužinok daugiau apie seminarą čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/pinigugausosprincipai 🙏


P.S. Jei gali pasidalink su draugais ir komanda 🙏😍😘

35 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page