top of page

Serija #312 Kas yra GALINGIAU už tavo prezentaciją? 👊

Tavo verslo prezentacija yra labai vertingas įrankis - ypač jei ji yra video formate ir visi gali ja naudotis, kad pristatyti verslą potencialiems verslo partneriams.


Bet kaip bebūtų, verslo pristatymas tai yra tiesiog reklama skirta parduoti tavo verslo galimybę ir produktą. Žmonės tai puikiai supranta.


Todėl norint sustiprinti tavo verslo pristatymą rekomenduoju naudoti LABAI GALINGĄ įrankį - Tavo Istoriją.


Prieš pradedant daryti verslo pristatymą arba prieš rodant verslo pristatymo video, visada pasidalink savo istorija. Ypač jei darai prezentaciją šeimos nariui, draugui, bendradabiui ar pažįstamam žmogui. Jiems bus kur kas svarbiau išgirsti tavo istoriją ir priežastis, dėl kurių TU nusprendei prisijungti prie šio verslo, nei išgirsti faktus ir statistikas prezentacijoje.


Tavo istorija turėtų susidėti iš 4 dalių:


1 Dalis - Ką darei prieš tinklinį marketingą? (ar vis dar darai)


2 Dalis - Kas tau nepatiko apie tokį gyvenimą? (nepakankamai uždirbai, neturėjai laisvės, negalėjai savęs realizuoti, neturėjai pakankamai laiko su šeima ir t.t.)


3 Dalis - Kaip sužinojai apie savo kompaniją? (kažkas pasiūlė, radai informaciją internete ir t.t.)


4 Dalis - Tavo rezultatai arba tavo tikslai su šia kompanija? (ką planuoji pasiekti, kur save matai už metų, penkių, dešimties?)


Dauguma žmonių mano, kad ketvirtoji dalis, kur daliniesi savo rezultatais yra pati svarbiausia, bet tai ne tiesa. Svarbiausia dalis yra antroji - SKAUSMAS. Žmonės labiau klauso negatyvo nei pozityvo. Labai svarbu, kad nebijotum būti pažeidžiama (-as) šioje dalyje ir pasidalintum savo skausmą. Dažnai žmonės jaučia ta patį ką ir tu ir išgirdę tavo istoriją taip pat nuspręs prisijungti prie verslo.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Ar norėtum tapti geresne lektore/geresniu lektoriumi ir įvaldyti viešąjį kalbėjimą?


Ar norėtum labiau savimi pasitikėti, kai kalbi viešai ir internetu?


Ar norėtum efektyviau organizuoti renginius ir pritraukti daugiau žmonių?


Programa skirta būtent tau!


VIEŠOJO KALBĖJIMO IR RENGINIŲ ORGANIZAVIMO STOVYKLA






54 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page