top of page

Serija #309 Ar sėkmingi žmonės yra IDEALŪS? 😍

Kai pradėjau savo kelionę versle ir man nesisekė gauti gerų rezultatų, žiūrėdavau į sėkmingus lyderius ir galvodavau, kad jiems yra lengva. Man atrodė, kad jie yra įdealūs, niekada neklysta, yra kupini pasitikėjimo savimi ir niekada neturi problemų ar iššūkių.


Tai yra klaidingas įsitikinimas, ir jis daug žmonių stabdo nuo progreso versle.


Jei tu galvosi, kad sėkmingi žmonės yra "geresni" už tave ir, kad jiems viskas gaunasi lengvai, tada tai taps tavo pasiteisinimu ir stabdys tave.


Tiesa yra toli gražu ne tokia. Sėkmingi daug pasiekę žmonės yra tokie patys kaip ir tu. Jie taip pat kovoja su savo demonais ir vistiek juda į priekį.


Dažnai susilaukiu komentarų, kaip man lengva ir kaip man viskas natūraliai gaunasi, bet tai netiesa. Aš taip pat dažnai jaučiuosi nepasitikintis savimi, aš taip pat jaučiu tuos drugelius pilve, aš taip pat bijau, aš taip pat jaudinuosi ar viskas pavyks, aš taip pat abejoju savimi kaip ir tu.


Bet yra labai svarbus SKIRTUMAS.


Mano abejonės, baimės, nesaugumas, nepasitikėjimas ir t.t., neturi nieko bendro su faktu, kad man reikia padaryti mano darbą. Paskutinį kartą kai tikrinau, vis dar yra žmonių, kuriems reikia pagalbos, vis dar yra žmonių, kurie meldžiasi kasdien, kad ateitų į jų gyvenimą galimybė ar reikalingos žinios. Tai yra mano PAREIGA jiems padėti ir jokie mano jausmai ar abejonės, negali manęs sustabdyti jiems padedant. Aš negalėčiau naktį miegoti, jei žinočiau, kad galėjau kažkam padėti, bet leidau savo baimei užkirsti kelią tai pagalbai.


Aš turiu tuos pačius barjerus ir kliūtis kaip ir tu, bet aš renkuosi judėti į priekį, net kai žinau, kad galiu apsikvailinti, net kai žinau, kad iš manęs gali pasijuokti, net kai žinau, kad galiu susimauti ir prarasti laiko, pinigų, reputacijos. Kas nerizikuoja - negeria šampano! (nemėgstu šampano, kas nerizikuoja negeria alaus :)))

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Ar norėtum šiais metais pakelti savo LYDERYSTĖS žinias ir lygį?

 

Programa skirta būtent TAU!

 

Tinklinio Marketingo Lyderystės Stovykla




Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Lyderystės Stovyklą” čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/lyderystesstovykla

46 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page