top of page

Serija #307 Ar tu TRENIRUOJAMA (-AS)? 👊

Būti treniruojamu (anglu k. "coachable") yra žmogaus savybė būti atviru naujai informacijai, patarimų ir pamokymų priėmimas iš mokytojo ir veiksmų darymas atsižvelgus į mokymą.


Vieni žmonės yra labai treniruojami ir juos langva mokinti, su kitais bendravimas ir mokinimas primena "žirnius į sieną".


Kodėl svarbu būti treniruojamu?


Kai kurie žmonės yra iš prigimties talentingi ir turi daug natūralių įgūdžių. Aš nesu toks žmogus. Kartais sulaukiu komentarų koks aš "natūralus mokytojas" ar kaip man "natūraliai išeina gyvos transliacijos". Toli gražu!


Viskas ką šiandien darau gerai man kažkada nesisekė. Man nebuvo nei vienos sferos gyvenime, kur man būtų buvę natūraliai lengva daryti tą dalyką. Viską turėjau ištobulinti mokindamasis ir įdėdamas labai daug darbo ir pastangų, kad toje srityje pradėčiau gauti geresnius rezultatus.


Dėl to man labai patinka ši ciatata "Praktikuok tiek daug, kad tave apkaltintų, jog esi iš prigimties talentinga".


Ar būti treniruojamu yra pats svarbiausias dalykas sėkmei? Tikrai NE! Esu matęs daug žmonių, kurie pasiekė aukštų rezultatų neklausydami patarimų, nesimokydami iš kitų ir t.t, tiesiog savo įgimtų talentų dėka. Bet manau, kad būti treniruojamu yra labai svarbu jei nori realizuoti savo pilną potencialą.


Ką tai reiškia?


Na jei aš būčiau tiesiog pasikliovęs savo įgimtais talentais ir natūraliomis charakteristikomis, tai uždirbčiau kokį 1000€ per mėnesį (su pagarba visiems, kurie šiuo metu tiek uždirba). Aš supratau labai seniai, jei noriu geresnių rezultatų tada turiu tapti treniruojamas, turiu pradėti klausyti patarimų žmonių, kurie yra už mane protingesni ir pasiekę geresnių rezultatų, kuriuos aš noriu pasiekti. Tada turiu pritaikyti ką jie mane mokina praktikoje, kad ir pats pasiekčiau panašius rezultatus.


Dėl to, kad buvau treniruojamas, aš sugebėjau pasiekti rezultatus ir uždarbį, kuris stipriai pralenkė mano įgimtus talentus.


Tu nesi treniruojama (-as)? Nesiseka klausyti patarimų ir daryti ką tave mokina? Tada tikriausiai tavo meilė dabartiniam tavo įvaizdžiui ir asmenybei yra stipresnė už tavo norą augti.


Daug žmonių yra taip stipriai įsikibę savo praeities, savo padarytų klaidų, savo dabartinio požiūrio, savo ego, kad jie paprasčiausiai neįsileidžia naujos informacijos ir kitų žmonių pagalbos.


Kai tavo noras augti ir gauti geresnius rezultatus tampa pakankamai stiprus, tada tu išmoksti nusižeminti ir pripažinti, kad visko nežinai ir, kad tau reikia pagalbos. Tu pradedi įdėmiau klausyti ką tavo mokytojai tave mokina ir pradedi su didesne disciplina pritaikyti tuos mokymus praktikoje.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Ar nori plėsti savo verslą socialinių tinklų pagalba? Nori efektyviai išnaudoti savo laiką socialinėje medijoje? Nusibodo spėlioti ką reikia daryti ir norėtum, kad kažkas parodytų pažingsniui ką ir kaip daryti Facebook, Instagram ir kituose tinkluose?


Rekomenduoju tau "Socialinės Medijos Verslo Paketą" - tai keturios programos viename pakete, kurios tau padės ženkliai pagerinti rezultatus socialinėje medijoje.


45 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page