top of page

Serija #255 Jei informacija būtų RAKTAS, tada visi būtume turtingi, laimingi ir sveiki! 🤪

Jei informacija būtų raktas, tai visi būtume turtingi, laimingi ir sveiki. Juk visi žinome ką reikia daryti, kad pasiekti šiuos dalykus gyvenime, bet svarbesnis klausimas - ar mes juos darome. Žinoti ir daryti yra du labai skirtingi dalykai.


Informacija yra bevertė jei mes jos nepanaudojame praktiškai. Todėl, kiekvieną kartą kai skaitau knygą, žiūriu video programą ar dalyvauju seminare, darau užrašus ir galvoju ką galėčiau iš karto pritaikyti savo versle.


Kai organizuoju mokymus stengiuosi duoti užduotis ir praktiškus patarimus, kad žmonės taip pat galėtų iš karto pradėti taikyti žinias. Kitaip mes tiesiog tampame informacijos kolekcionieriais.


Informacija ir veiksmas yra kaip dvi kojos. Jei darysi tik saviugdą ir asmeninį tobulėjimą, bet nesiimsi veiksmų, tada tiesiog suksies vietoje, nes bandai eiti su viena koja. Jei tik darysi veiksmus, bet nesustosi "pagalasti pjūklo" ir neįgysi naujos informacijos, vėl suksies vietoje, nes eini su viena koja. Turi būti naudojamos abi kojos, informacija, veiksmas, informacija, veiksmas ir t.t.


Peržiūrėk savo užrašų knygas ir pagalvok ką jau esi sužinojusi, bet dar nepanaudojai praktiškai ir panaudok tai šiandien!

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Ar norėtum sužinoti kaip efektyviai valdyti savo Facebook verslo puslapį?

 

Ar norėtum išmokti kaip naudotis mokama Facebook reklama ir pradėti reklamuotis?


Ar norėtum išmokti apie Chatbotus, kurie gali palaikyti pokalbį už tave su potencialiais pirkėjais ir verslo partneriais?


Ar norėtum sužinoti, kaip tu gali pradėti kaupti prenumeratorius pačiame Facebooke?

 

Mokymų programa skirta būtent tau!

 

TINKLINIO MARKETINGO FACEBOOK STOVYKLA


Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Facebook Stovyklą” čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/facebookstovykla


48 peržiūros1 komentaras

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page