top of page

Serija #240 Kaip pakviesti lyderį iš kitos kompanijos?

Laikas nuo laiko susilaukiu panašiai skambančio klausimo: "Kaip man prisivilioti lyderį iš kitos kompanijos, jei aš žinau, kad jam čia labai gerai sektūsi ir mano kompanija jam labai tiktų?".


Man šis klausimas skamba taip pat kaip skambėtų klausimas "Kaip aš galiu prisivilioti vedusią moterį arba vyra, nes žinau, kad jai/jam labai gerai pas mane būtų?"


Kai tu ieškai sau gyvenimo partnerio ar žiūri į visus vedusius vyrus ar moteris ir bandai juos kažkaip "nuvilioti" ar ieškai laisvo vyro ar moters?


Taip ir tinkliniame marketinge mane stebina, jog vietoje to, kad kviestų 99% pasaulio populiacijos, kurie NEUŽSIEMA tinkliniu marketingu į verslą, žmonės nuolatos turi būtinai kviesti žmones, kurie jau dirba su kita kompanija.


Jei tau labai patiktų daiktas parduotuvėje ar jį PAVOGTUM?


Tikriausiai nevogtum, nes tai daryti yra negerai taip? Ar nevogtum tik todėl, kad gali tave pagauti ir už tai pasodinti į kalėjimą?


Turi suprasti, kad kai tu "nuvilioji" žmones iš kitų kompanijų, tu pavogi iš lyderio, kuris tą žmogų surado, išmokino ir šiuo metu uždirba nuo jo padaromo darbo. Jei tu paimi žmogų iš kažkieno komandos, tas žmogus praranda dalį savo pajamų, reiškiasi tu pavogei iš jo.


Kaip jaustūmeis jei tavo lyderius kažkas nuviliotų į kitą kompaniją? Ar tau būtų malonu? Tai kam daryti kažką blogo kitam žmogui ko nenori, kad atsitiktų tau? Mes visada pritraukiame į savo gyvenimą tai ką mes darome - tai KARMA.


Taip pat, ar tu nori turėti ištikimus komandos narius ar tuos, kurie bet kurią minutę gali išeiti į kitą kompaniją? Nes jei tu sugebėsi "privilioti" lyderį iš kitos kompanijos tai lygiai taip pat jį gali nuvilioti kažkas kitas į kitą kompaniją.


Šia tema ne karta labai intensyviai esu diskutavęs su kitais lyderiais, kurie nuolatos praktikuoja tokias strategijas ir žmonių viliojimus. Dažnas naudoja pasiteisinimą, kad kiti tai daro ir, kad verslas tai kova už būvį.


Mano nuomone, blogai yra blogai net jei visi tai daro, ir gerai yra gerai net jei niekas to nedaro. Svarbiausia kaip tu po to jausies, kai kurie jaučiasi puikiai darydami neetiškus dalykus ir gal jiems pasisekė turėti tokį moralinį kompasą, bet dauguma iš mūsų žinome kai kažką darome blogo ir paskiau tai sukuria blogus jausmus ir emocijas mūsų gyvenime.


Aš manau, kad mes ateiname į verslą tam, kad būtume laimingi, gerai jaustumės ir pasiektume savo potencialą. Tai kam tada daryti dalykus, kurie vėliau tave privers jaustis blogai.


"Bet Gediminai, ką daryti jei žmogus į mane kreipiasi ir nori ateiti į mano komandą, nors prieš tai dirbo su kita kompanija?". Čia yra visai kas kita, jei žmogus susisiekia su tavimi ir jis ar taip ar taip išeis iš savo kompanijos tu žinoma jo neatstumsi. Bet jis pats pas tave atejo, o ne tu jį pakvietei. Žmonės būna, kad išsiskiria ir vel tampa laisvi, bet yra didelis skirtumas susipažinti su išsiskyrusiu žmogumi ar išardyti šeimą ir jį padaryti išsiskyrusiu.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris


 

Ar norėtum šiais metais pakelti savo LYDERYSTĖS žinias ir lygį?


Tavo komandos lygis priklausys nuo tavo lyderystės lygio. Tik tau keliant lyderystės lygį, tavo komanda kils kartu su tavimi. Kitu atveju tavo žemas lyderystės lygis tampa tavo komandos augimo STABDŽIU. 

 

Tinklinis marketingas tai ne tik pardavimai ir žmonių kvietimas. Aukščiausius rezultatus pasiekia tie, kas moka ugdyti žmones savo komandoje - tai LYDERIAI!


Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Lyderystės Stovyklą” čia: https://www.tinklinismarketingas.lt/lyderystesstovykla



46 peržiūros0 komentarų
bottom of page