top of page

Serija #234 Apsaugok savo VIRUALIĄ NUOSAVYBĘ 🔐

Kadangi visas pasaulis juda į internetą ir socialinius tinklus, mūsų viruali nuosavybė tampa tiek pat ir kartais daugiau vertinga, nei mūsų fizinis turtas.


Daug verslų šiandien yra 100% online ir to turto saugumas yra rimtas dalykas. Pagalvok kiek tau kainuotų jei prarastum prieigą prie savo Facebook anketos, Facebook verslo puslapio, Instagram anketos, Tinkalapio, YouTube kanalo ir t.t.?


Kai pradedame socialinėje medijoje, viską darome patys ir mūsų profilių saugumas yra gana geras, nes tik mes žinome slaptažodžius. Bet kai pradedame samdyti žmones, kurie mums prižiūri socialines medijas arba kuria mums verslo purlapius, tinklalapius, chatbotus, mokamą reklamą ir t.t., tada reikia šiek tiek labiau atkreipti dėmesį į savo soc. tinklų saugumą.


Rekomenduočiau bent jau kartą per mėnesį keisti savo soc. tinklų slaptažodžius ir kai tik žmonės baigia daryti darbą su tavo virtulia nuosavybe iš karto pašalinti jų prieiga pie tavo tiklalapių ir socialinių tinklų.


Taip pat, jei užsakai, kad tau sukurtų socialinius tinklus ar verlo puslapius, BŪTINAI prašyk, kad kurtų naudodami tavo elektroninio pašto adresą ir telefoną, kitaip jei ateityje prarastum prieiga, net negalėsi slaptažodžio pakeisti be to žmogaus elektroninio pašto prieigos.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

Tavo komandos lygis priklausys nuo tavo lyderystės lygio. Tik tau keliant lyderystės lygį, tavo komanda kils kartu su tavimi. Kitu atveju tavo žemas lyderystės lygis tampa tavo komandos augimo STABDŽIU. 

 

Tinklinis marketingas tai ne tik pardavimai ir žmonių kvietimas. Aukščiausius rezultatus pasiekia tie, kas moka ugdyti žmones savo komandoje - tai LYDERIAI!


Ar norėtum šiais metais pakelti savo LYDERYSTĖS žinias ir lygį?


Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Lyderystės Stovyklą” čia: www.tinklinismarketingas.lt/lyderystesstovykla



60 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page