top of page

Serija #231 Kaip išlaikyti koncentracija dirbant nuolatiniame darbe? 💪

Atnaujinta: 2020-07-11

Dažnai kai kalbu su tinklinio marketingo atstovais, viena iš dažnai paminimų kliūčių jų versle yra jų nuolatinis samdomas darbas. Dažnas sako, kad jei nereikėtų dirbti darbe ir jie galėtų visą laiką sukoncentruoti į verslą, tada rezultatai būtų kur kas geresni. Bet neretai, tai yra toli nuo tiesos.


Visų pirma, tai yra mitas, kad verslą būtina daryti kaip vienintelę veiklą norint gauti gerus rezultatus. Pažįstu ne vieną tinklinio marketingo atstovą, kuris uždirba 10,000€-20,000€ per menesį, darydamas tinklinio marketingo verslą, kaip papildomą veiklą, šalia savo pagrindinio darbo.


Aš manau, jei tu nesugebi uždirbti pinigų tinklinio marketingo versle darydamas tai kaip papildomą veiklą, tai darbo metimas nieko neišspęs, tiesiog vietoje to, kad dabar iššvaistai 2-4 valandas per dieną, metęs darbą iššvaistysi 8 valandas.


Tinklinio marketingo versle svarbu ne tik laiko KIEKIS, kurį įdedi į verslą, bet taip pat KOKYBĖ. Būtent ką darai su tuo laiku yra kur kas svarbiau. Tinklinio marketingo versle svarbiausia PAJAMAS GENERUOJANTYS VEIKSMAI.


Tai yra du veiksmai: kalbėti su žmogumi, kuris gali pasakyti TAIP ir nuprikti produktą ir kalbėti su žmogumi, kuris gali pasakyti TAIP ir prisijungti prie tavo komandos. Visa kita negeneruoja pajamų tinklinio marketingo versle, todėl diduma tavo laiko turėtų būti sukoncentruota į šiuos du veiksmus.


Taip pat, kad neprarasti motyvacijos statyti savo verslą po ilgos darbo dienos turi tiksliai žinoti savo motyvaciją ir tikslus. Rekomenduočiau detaliai susirašyti savo tikslus ir juos skaityti kiekvieną dieną, kad primintum sau dėl ko tai darai.


Kitas svarbus dalykas yra susidaryti savo K.V.P - kasdieninį veiksmų palaną. Tai yra svarbūs veiksmai tavo verslui, kurie turi būti žūtbūt padaromi kiekieną dieną ir to plano laykitis.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

Ar norėtum plėsti savo Tinklinio Marketingo verslą per INSTAGRAM, bet nežinai kaip tai teisingai daryti?


Ar naudojiesi INSTAGRAM jau kurį laiką, bet nelabai supranti kaip gauti geresnius rezultatus?


Ar norėtum PRITRAUKTI daugiau žmonių ir RASTI daugiau klientų ir naujų komandos narių per INSTAGRAM?


Sužink daugiau apie "Tinklinio Marketingo Instagram Stovyklą" čia: www.tinklinismarketingas.lt/instagramstovykla

119 peržiūrų0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page