top of page

Serija #230 Pasitark su REMĖJU 🚀

Atnaujinta: 2020-07-11

Žinau, kad tinkliniam marketinge dažnai vyksta "ego kovos", visi nori būti nepriklausomi ir neturėti "boso", bet tavo remėjas versle gali būti labai tau naudingas, sutaupyti tau daug laiko ir padėti išvengti nesėkmių.


Turi suprasti, kad kuo geriau tau seksis versle ir kuo daugiau tu uždirbsi, tuo daugiau uždirbs tavo remėjas. Todėl tavo remėjui nėra prasmės tau duoti patarimus, kurie tau pakenktų, nes tokiu būdu jis kenktų savo paties pajamoms.


Taip pat jei tavo sponsorius yra versle gerokai ilgiau nei tu, jis bus padares kur kas daugiau klaidų ir sukaupęs patirtį, kuria galės su tavimi pasidalinti.


Tavo lyderis versle yra įrankis, kaip renginiai, kompanijos tnklalapiai, mokymai ir t.t. Tau spręsti ar naudotis šiuo puikiu įrankiu ar ne, bet jei naudosies tikrai gausi geresnius rezultatus.


Todėl kiekvieną kartą, kai planuoji kažką svarbaus daryti versle, investuoti į kažką, keisti startegiją ar bandyti naują startegiją, labai rekomenduoju pasitarti su savo remėju. Galbūt tavo remėjas jau bandė šią strategiją ir ji nesuveikė, o gal kaip tik padrąsins ir pasakys kaip dar daugiau rezultatų iš jos gauti.


Tu neturi ką prarasti pasitaręs su savo sponsoriumi, bet gali sutaupyti laiko, pinigų ir bereikalingų nusivylimų, išvengdamas klaidų, kurias jau padarė kažkas kitas. Sako "turime mokintis iš kitų žmonių padarytų klaidų, nes negyvensime taip ilgai, kad padarytume visas klaidas patys".


Galiausiai, mokink savo komandos narius daryti tą patį. Skątink juos susisiekti su tavimi prieš priimant svarbius sprendimus versle, kad galėtum jiems patarti ir padėti gauti geresnius rezultatus.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

Ar norėtum daugiau išmokti apie Facebook verslo puslapius ir Mokamą Facebook Reklamą?

 

Ar norėtum sužinoti kaip efektyviai valdyti savo Facebook verslo puslapį?

 

Ar norėtum išmokti kaip naudotis mokama Facebook reklama ir pradėti reklamuotis?


Sužinok daugiau apie "Tinklinio Marketingo Facebook Stovyklą" čia: www.tinklinismarketingas.lt/facebookstovykla

75 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page