top of page

Serija #229 Kada turėtum investuoti į mokymus? 🔥

Atnaujinta: 2020-07-11

Dažnai kai kalbu su naujoku tinkliniame marketinge apie saviugdą ir asmeninį tobulėjimą, jis sako "Dar nelabai daug uždirbu ir neturiu didelės komandos, tai kolkas neinvestuosiu į save ir neisiu į renginius".


Bet jei žmogus neinvestuoja į save ir negauna naujų žinių, kaip jis gali pradėti uždirbti daugiau ir pastatyti didesnę komandą? Iš kur tada atkeliaus reikalingos žinios ir įgūdžiai geresniems rezultatams.


Kada samdai matematikos mokytoją, kada labai gerai supranti matematiką ar kada sunkiai sekasi? Žinoma kada nesiseka. Tas pats ir versle, labiausiai reikia investuoti į save, skaityti knygas, pirkti kursus, dalyvauti renginiuose, kai negauni norimo rezultato, kad pagerintum savo situaciją.


O kai jau pasieki gerus rezultatus, tada patartina nesustoti investuoti į save, kad tavo "sėkmė" toliau tęstūsi. Esu ne iš vieno milijonieriaus girdėjęs, kad jie skaito po knygą per savaitę. Kam? Juk jie jau milijonieriai? Tam, kad nepritrūktų naujų įdėjų ir įkvėpimo!

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

Nori aptarti tavo situaciją “gyvai”?  Rezervuok vienos valandos trukmės konsultaciją dėl tinklinio marketingo verslo su manim. Konsultacija vyksta video skambučiu arba susitikus gyvai.


42 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page