top of page

Serija #227 | 5 pamokos iš pirmo 10,000€ mėnesio 😍🙏

Atnaujinta: 2020-07-11

Gegužės mėnesio rezultatai pranoko visus lūkesčius ir pirmą kartą pavyko perlipti penkiaženklę sumą per mėnesį. Todėl norėjau ir su tavimi pasidalinti įžvalgomis, kurios man padėjo perlipti 10,000€ per mėnesį kartelę.


#1 Pamoka: Padėk didesniam kiekiui žmonių.

Pačios didžiausios kompanijos, kurios uždirba didžiausius pinigus padeda didžiausiam kiekiui žmonių.


Klausimai, kuriuos sau užduodu kiekvieną dieną yra:

"Kaip galėčiau padėti dar didesniam kiekiui žmonių?"

"Kokias problemas turi mano auditorija, kurias aš galėčiau padėti išspęsti?"

"Ką galiu išmokinti savo sekėjus, kad jie gautų dar geresnius rezultatus?"


#2 Pamoka: Neprivalo būti sunku.

Kai atvažiavau į Angliją prieš 15 metų dirbau sunkius darbus. Dirbau -20C šaldymo kameroje ir kilojau 20-30kg dėžes visą dieną, dirbau laikraščių pakavimo sandėlyje, kur darbas prasidėdavo 2:00val. ryte ir uždirbdavau £250 per savaitę.


Dabar uždirbau 10 kartų daugiau ir galiu tikrai pasakyti, kad buvo lengviau nei tie darbai, kuriuos dirbau fiziškai. Uždirbamas pinigų kiekis nepriklauso nuo darbo sunkumo, vietoje to, kad dirbti SUNKIAI reikia nuolatos ieškoti būdų kaip dirbti PROTINGAI.


#3 Pamoka: Būk atvira (-as) galimybėms ir sakyk "TAIP"

Mums dažnai pasitaiko galimybės kažką prasmingo padaryti, bet mes bijome išeiti iš komforto zonos. Dažnai praleidžiame galimybes, nes per ilgai atidėliojame sprendima imtis veiksmų.


Išmokau tiesiog sakyti TAIP, jei matau, kad tai gali būti naudinga sakau taip ir po to išsiaiškinu kaip tai padaryti teisingai, kokybiškai ir efektyviai.


#4 Pamoka: Nebūtina būti pasiruošus ir žinoti, kad gausis.

Dažnai kai įvyksta didžiausias augimas tavo gyvenime tu būni tam nepasiruošęs. Dažnai nežinai ar pavyks ar ne ir rizikuoji apsikvailinti. Bet jei nesiimsi veiksmų ir lauksi, kol būsi pasiruošusi (-ęs) tada niekada nepradėsi.


Būtent Gegužės mėnesį startavau MENTORYSTĖS programą, dėl kurios nebuvau tikras, ar žmonės prisijungs, ar mokės 250€ už mokymų programą, ar susirinks pakankamai didelė grupė. Bet žmonos padrąsintas dariau taip, kaip jautė mano širdis ir viskas gavosi, susirinko nemaža grupė lyderių ir porgrama sėkmingai veikia jau du mėnesius.


#5 Pamoka: Kiekviena problema turi paslėptą galimybę.

Gegužės mėnesi vienas žmogus nusprendė mane apšmeižti ir padayti mane kritikuojantį video. Kas iš pradžių atrodė kaip visiška katastrofa, iš tikrūjų tapo viena geriausių reklamų.


To video dėka su manimi susisiekė rekordinis kiekis žmonių, taip pat to video paskatinti padarėmę dar vieną labai sėkmingą mokymų programą su kolegomis ir svarbiausiai tas video dar labiau suartino mane su mano auditorija. Gavau kalną žinučių iš žmonių su palaikymu ir padrąsinimu nesustoti, nepasiduoti ir tęsti savo darbą.


Tad aš tau taip pat norėčiau palinkėti didžiausios sėkmės, rask tai kas tave veža ir ką tau malonu daryti ir tada įdėk savo visą širdį ir sielą į tai ką darai ir rezultatai tave nustebins!

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

Ar norėtum išmokti apie:


Pamoka #1: Lyderio požiūris ir mąstysena. Kuo lyderiai skiriasi nuo kitų verslo partnerių? Kaip jie mąsto ir ką daro kitaip?

 

Pamoka #2: Penki lyderystės faktoriai ir kaip juos išugdyti savo komandos nariuose. Kaip rasti ir sukurti tikrus lyderius komandoje?

 

Pamoka #3: Kaip sukurti gerą atmosferą ir kultūrą savo komandoje. Kaip užtikrinti, kad visi komandos nariai jaustūsi gerai tavo komandoje, nesvarbu kokie jų tikslai ir troškimai?

 

Pamoka #4: Keturi asmenybių tipai. Kaip pakviesti skirtingų asmenybių tipų žmones į verslą ir kaip su jais dirbti? 

 

Pamoka #5: Kaip pritraukti daugiau žmonių į renginius. Tapk renginių reklamos “mašina” ir kelk savo verslo mastelį naudodamas/ -a renginius.

 

Pamoka #6: Mentorystė. Kodėl mentorystė yra svarbi ir kaip būti geru mentoriumi savo komandos nariams? Kaip padėti žmonėms tobulėti komandoje?

 

Pamoka #7: Problemų sprendimas. Kaip susitvarkyti su iššūkiais ir problemomis versle, kaip padėti savo komandos nariams išspręsti problemas?

 

Pamoka #8: Keturi komandos nario progreso lygiai. Kaip padėti komandos nariui skirtinguose etapuose? Kaip suteikti teisingą kiekį instrukcijų ir motyvacijos?

 

Pamoka #9: Kaip pravesti 3-jų krypčių skambutį, prezentaciją ir mokymų renginį. Ką svarbu žinoti organizuojant renginius, kaip susitvarkyti su kandidato klausimais ir pasipriešinimu?

 

Pamoka #10: Tiksų užsibrėžimas ir veiksmų planas. Kaip padėti savo komandos nariams pamatyti “didelį paveikslėlį” ir išsiugdyti viziją?


Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Lyderystės Stovyklą” čia: www.tinklinismarketingas.lt/lyderystesstovykla


94 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page