top of page

Serija #226 Nenustok daryti marketingo 💡

Atnaujinta: 2020-07-11

Dažnai žmonės tinkliniam marketinge padaro klaidą, kai nustoja daryti gerą marketingą.


Kai ieškome naujų klientų ir komandos narių, kuriame įdomius video, akį patraukiančius paveikslėlius ir "užkabinančius" tekstus, kad sudomintume žmones sužinoti daugiau. Kad išsiskirtume iš masės informacijos mes naudojame smalsumo postus ir taip atkreipiame savo potencialaus kliento ar komandos nario dėmesį.


Bet neretai, kai jau žmogus kažką iš mūsų nupirko arba prisijungė prie mūsų komandos, mes "aptingstame" ir nustojame stengtis laimėti jo dėmesį. Turi suprasti, kad kai žmogus tapo tavo klientu ar komandos nariu, niekas nepasikeitė, jį ir toliau bomborduoja informacija iš visų pusių ir jei tu nori, kad tas klientas pirktu dar kartą arba, kad tas komandos narys dalyvautų mokymuose tu turi ir toliau žadinti jų smalsumą ir kurti akį patraukiančius skelbimus.


Pagalvok kodėl CocaCola toliau reklamuojasi, juk visi žino kas yra CocaCola ir visi ją yra išbandę, tai kam toliau reklamuotis? Paprasta! Jei CocaCola nuolatos nesireklamuos - tu nuspikrsi Pepsi. Kadangi žmones nuolatos atakuoja informacija jei mes nustojame nuos dominti, jie ras kažką kito įdomaus.


Todėl kai darai skelbimus komandai apie artėjančius mokymus ar naują produktą, skatinimo programą ir t.t. stenkis juos sudominti, patraukti jų akį. Kai dedi informaciją esamiems klinetams nepatingėk tai padaryti įdomiai ir juos "užkabinti" savo postais.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

Ar norėtum išmokti daugiau apie:


Pamoka #1: Kaip susitvarkyti Instagram profilį? Maži pakeitimai gali turėti didelę įtaką tavo Instagram profilio efektyvumui.

 

Pamoka #2: Kaip naudotis Instagram srautu? Kokią informaciją dėti į savo srautą, kaip apipavidalinti savo "postus" ir kaip juos padaryti efektyvesniais.

 

Pamoka #3: Kaip naudoti Instagram Stories? Instagram istorijos yra vienas efektyviausių būdų pradėti pokalbius su potencialiais klientais ir komandos nariais. Sužinok kaip naudotis daugybe naudingų funkcijų per Instagram Stories.

 

Pamoka #4: Instagram Live ir IGTV. Kaip padaryti gyvą transliaciją per Instagram ir kaip padaryti, kad video nepradingtų po 24 valandų, o liktu tavo Instagram Televizijos Kanale. 

 

Pamoka #5: Kaip rasti potencialius klientus ir potencialius komandos narius per Instagram paiešką? Sužinok kaip naudoti skirtingus paieškos būdus, kad tau niekada nesibaigtų žmonės, kuriems galėtum pasiūlyti savo verslo galimybę arba produktą.

 

Pamoka #6: Kaip padidinti savo sekėjų (followers) kiekį Instagram'e. 19 dalykų, kuriuos gali padaryti, kad daugiau žmonių sektų tavo Instagram profilį.

 

Pamoka #7: Kasdieninis Veiksmų Planas Instagram'e. Paprasti veiksmai, kuriuos gali daryti kiekvieną dieną, kad sėkmnigai plėstum savo Tinklinio MArketingo verslą per Instagram?


Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Instagram Stovyklą” čia: www.tinklinismarketingas.lt/instagramstovykla


86 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page