top of page

Serija #222 Kas tu manai esąs?! ☹️

Atnaujinta: 2020-07-11

Kai pradėjau daryti mokymus lietuvių kalba pasidalinau, kad mano priežastis tai daryti, yra noras pagerinti tinklinio markeitngo industrijos reputaciją ir padėti žmonėms tinkliniame marketinge dirbti profesionaliau.


Ne vienas tinklinio marketingo atstovas iš manęs pasijuokė sakydamas "Ir tu manai, kad tu vienas pakeisi visą tinklinio marketingo industriją?". Atsakymas į šį klausimą yra "Ne, aš nemanau, kad vienas galiu pakeisti tinklinio marketingo industrijos reputaciją ar žmonių profesionalumą, bet manau, kad galiu padėti nors kažkiek žmonių".


"Vienintelis dalykas reikalingas blogio triumfavimui tai, kad geri žmonės nedarytų nieko" -Edmund Burke


Lengviausiai yra skųstis kokia bloga tinklinio marketingo reputacija, kaip žmonės baidosi šio verslo modelio, kaip blogai apie jį šneka, kaip žmonės neprofesionaliai dirba ir t.t. ir nieko apie tai nedaryti.


Žinoma yra sunkiau bandyti kažką keisti, bet jei nebandysime, tada garantuotai niekas nepasikeis. Todėl kai mačiau kas vyksta mūsų industrijoje nusprendžiau dalintis mokymais ne tik su savo komanda, ne tik su savo kompanija, bet su visa tinklinio marketingo industrija.


Ne todėl, jog manau, kad esu kažkoks supermenas galintis viską pakeisti, bet todėl, kad kažkas su manimi pasidalino naudingais mokymais kai man to reikėjo ir tų mokymų dėka išmokau kaip dirbti profesionaliau.


Todėl mano viltis yra įtakoti nors kelis tinklinio marketingo lyderius, kurie pasidalins ką išmoko su davo komandomis, ir jų komandos pasidalins su savo komandomis ir tokiu būdu sukelti bangeles, kuriuos nuvilnys per visą tinklinio marketingo industriją.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

Ar norėtum šiais metais pakelti savo LYDERYSTĖS žinias ir lygį?


Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Lyderystės Stovyklą” čia: www.tinklinismarketingas.lt/lyderystesstovykla



82 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page