top of page

Serija #221 Ką daryti jei tave seka ne daug žmonių...

Atnaujinta: 2020-07-11

...ir gauni mažai peržiūrų, like, komentarų ir t.t.😢


Visi esame nekantrūs ir kai pradedame dirbti su socialiniais tinkliais, mes norime daug ir iš karto. Nuolat lyginame save su kitais žmonėmis ir norime turėti didelį sekėjų kiekį kaip ir jie.


Dažnai sulaukiu klausimo "Ką daryti jei manęs neseka labai daug žmonių?".


Patarimas #1: Ar tu verta (-as) sekimo?

Žinau, kad skamba nemaloniai, bet ar tu nusipelnei, kad tave sektų daugiau žmonių? Ar tu duodi tokią vertingą informaciją ir patarimus, kurie pritrauktų didesnę auditorija ir skatintų žmones spausti like, komentuoti ir dalintis?


Stenkis nuolatos kelti savo socialinės medijos turinio kokybę, nuolatos galvoti kaip išspręsti tavo tikslinės auditorijos problemas, kaip jiems duoti patarimus, kurie jiems labai rūpi. Mažiau galvok apie tai ką tu nori pasakyti, ir daugiau galvok ką tavo auditorija nori išgirsti.


Patarimas #2: Vertink tai ką turi!

Dažnai kai žmogus man pasako, kad norėtų daugiau sekėjų, like'u, komentarų ir pasidalinimų, pasižiūriu į jo proilį ir matau neatsakytus komentarus, nepadėkotus pasidalinimus ir t.t. Jei tu nebūsi dėkinga (-as) už tuos fanus, kuriuos jau turi, tada naujų taip pat nepritrauksi.


Pradžioje turėtum atrašyti į kiekvieną komentarą po tavo video ar foto, padėkoti už kiekvieną pasidalinimą, parašyti asmeninę žinutę kiekvienam naujam sekėjui ar žmogui pasiprašiusiam į draugus.


Taip pat nustok koncentruotis į tai ko neturi, vietoje to koncentruokis į tai ką turi. Stenkis kuo geriau "pasirūpinti" savo esamais sekėjais ir jie pradės tave rekomenduoti ir dalintis tavo turiniu, vietoje to, kad jaudintumeis kodėl dar neturi 1000 like'u.


Patarimas #3: Duok ką nori gauti!

Dažnai paklausiu žmonių, kurie skundžiasi dėl sekėjų stokos ir dėl to, kad niekas nespaudžia like, nekomentuoja ir nesidalina jų postais: "O tu seki kitus žmones, like'ini jų postus, komentuoji po jų video ir daliniesi jų turiniu?", jų atsakymas būna "Uoj aš neturiu tam laiko". Tai jei tu neturi laiko palaikyti kitus žmones, kodėl tikiesi, kad tave jie palaikys. Ką duodi tas sugrįžta atgal, gal ne iš to paties žmogaus, bet visada sugrįžta.


Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

Ar norėtum plėsti savo Tinklinio Marketingo verslą per INSTAGRAM, bet nežinai kaip tai teisingai daryti?


Ar naudojiesi INSTAGRAM jau kurį laiką, bet nelabai supranti kaip gauti geresnius rezultatus?


Ar norėtum PRITRAUKTI daugiau žmonių ir RASTI daugiau klientų ir naujų komandos narių per INSTAGRAM?

 

Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Instagram Stovyklą” čia: www.tinklinismarketingas.lt/instagramstovykla


72 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page