top of page

Serija #218 Geriausias dalykas kurį gali padaryti savo KOMANDAI 🚀

Atnaujinta: 2020-07-11

Dažnai sulaukiu klausimų "Kaip sumotyvuoti komandą?", "Kaip padaryti, kad komanda darytų daugiau?", "Ką daryti su žmonėmis komandoje, kurie nieko nedaro?".


Geriausias dalykas, kurį tu gali padaryti savo komandai tai pastatyti NAUJĄ KOMANDĄ!


Gal pasirodys keista, bet tuoj paaiškinsiu.


Visų pirma, kaip kažkas yra pasakęs "Yra lengviau pagimdyti naują žmogų, nei prikelti žmogų iš numirusių". Versle tai galioja 100%. Yra daug lengviau surasti naują žmogų, kuris bus entuziastingas, motyvuotas, kupinas tikslų ir ambicijų, nei bandyti prikelti komandos narį, kuris negatyvus, praradęs motyvaciją, nenori dirbti ir t.t.


Taip pat, kai tu pradedi registruoti naujus žmones į komandą, tu nebandai daugiau "išspausti" iš esamų komandos narių, o pridedi naują jėgą į komandą.


Bet įdomiausias dalykas, kuris atsitinka kai pradedi statyti naują komandą yra tas, kad tai įkvėpia tavo esamą komandą daryti tą patį. Kai jie pradeda matyti tavo veiksmus kiekvieną dieną ir rezultataus, kuriuos pradeda daryti tavo nauji komandos nariai, jie patys susimotyvuoja daryti daugiau.


Jokia motyvacinė kalba ar mokymas taip nesumotyvuos tavo komandos, kaip matant tave dirbant ir rodant jiems visiems pavyzdį.


Taip pat tavo pakviesti nauji komandos nariai atneša "šviežio kraujo" į organizaciją. Jų užsidegimas ir motyvacija "užkrečia" tavo senesnius komandos narius ir įkvėpia juos naujam spurtui versle.

Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

Tinklinio Marketingo Sėkmės Stovykla


#1 Pamoka: Socialinės medijos išvaizdos pagerinimas. Kaip save efektyviau pateikti socialinėje erdvėje, kad sudominti ir pritraukti žmones savo profiliu/puslapiu.

 

#2 Pamoka: Facebook grupės ir kaip jas naudoti verslo plėtrai. Kaip susikurti grupes, kokias grupes, kokia informaciją į jas dėti, kad pritraukti klientų ir verslo partnerių?

 

#3 Pamoka: Facebook LIVE ir kaip juos daryti profesionaliai ir efektyviai. Kur galima pritaikyti šias gyvas transliacijas, apie ką šnekėti, kaip maksimaliai išnaudoti sukurtus video.

 

#4 Pamoka: PROSPEKTINGAS - kaip pakviesti žmones į verslą, kad jie susidomėtų ir, kad tai būtų dublikuojama komandos. Žingsnis po žingsnio nuo pirmo kontakto iki žmogaus užregistravimo jūsų komandoje.

 

#5 Pamoka: MARKETINGAS - kaip padaryti, kad žmonės ateitų pas jus, o ne jūs jų ieškotumėte? Išmok pritraukti žmones "smalsumo postais" ir turinio kūrimu.

 

#6 Pamoka: Kaip sėkmingai padėti naujam žmogui pradėti versle. Pirmas skambutis su nauju komandos nariu, ką ir kaip sakyti, ko klausti, ką paaiškinti, kad naujas komandos narys pradėtų sėkmingai dirbti + PIRMŲ 7 DIENŲ PLANAS NAUJAM ŽMOGUI!

 

#7 Pamoka: Strategijos NE internetu - kaip efektyviai plėsti klientų bazę ir komandą naudojantis "offline" strategijomis? Kaip užkalbinti žmones, kaip sudominti, kaip sumažinti pasipriešinimą tinkliniui marketingui, kaip pakviesti VYRUS į verslą?

 

#8 Pamoka: Kaip greičiausiai ir lengviausiai plėsti verslą užsienio šalyse? Kaip dirbti su žmonėmis kitose šalyse? 

 

#9 Pamoka: Kaip padaryti, kad komanda darytų DAUGIAU? Strategijos kaip pagerinti žmonių efektyvumą, motyvaciją ir įgūdžius. 

 

#10 Pamoka: Kasdieninis veiksmų planas tinkliniam marketinge. Ką ir kaip daryti kiekvieną dieną versle, kad gautum rezultatus net jei šį verslą darai kaip papildomą veiklą (valandą ar kelias valandas per dieną).

 

BONUS! Sužinok ką aš išmokau didžiausiuose pasaulio mokymuose tinklinei rinkodarai Go Pro Recruiting Mastery 2019 Las Vegase, Nevadoje su Eric Worre, Grant Cardone ir kitais virš milijono dolerių per metus uždirbančiais lyderiais šių metų Gruodžio 11-13 dienomis. Tai bus naujausios technologijos ir patarimai iš TOP lyderių visame pasaulyje. Šis mokymas kainavo virš €1000 už bilietą, viešbutį, skrydžius ir t.t. Tu gausi visa šią informaciją NEMOKAMAI!


Sužinok daugiau apie “Tinklinio Marketingo Sėkmės Stovyklą” čia: www.tinklinismarketingas.lt/sekmesstovykla


87 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page