top of page

Serija #1057 LAIMĖS FORMULĖ - sveikata, santykiai ir laisvė

Pakalbėkime apie LAIMĖS FORMULĘ ir iš ko ji susideda?



SVEIKATA: mes negalime būti laimingi jei mūsų kūnas yra skausme. Todėl turėtume investuoti savo laiką ir kartais pinigus, kad gerintume savo sveikatą ir stiprintume savo kūną. Sportas, maisto kokybė, maisto papildai. Nėra prasmės uždirbti milijoną eurų, jei būsi per daug pasiligojusi (-ęs), kad jais pasidžiaugtum.



SANTYKIAI: vėl ir vėl tyrimais įrodyta, kad žmonės, kurie turi stiprius santykius su šeimos nariais, draugais ir bendruomene, turi geriausią gyvenimo kokybę ir yra laimingiausi. Visi žinome, kaip neįdomu būti vienišu, ir vieniši žmonės dažnai raportuoja žemesnius laimės rodiklius.



LAISVĖ: būti nepriklausomu ir čia atkeliauja pinigai. Ir po to kai pasirūpiname namais, maistu, rūbais ir tt., pinigau toliau ne labai keičia mūsų laimės lygį. Visi turbūt žinome turtingų žmonių, kurie yra labai nelaimingi. Todėl pinigai nėra tiesiogiai susiję su laime, o būtent laisvė yra. Todėl pinigai GALI sukurti laisvę, kuri padeda patirti daugiau laimės, bet ne visada.



Kai kurie žmonės uždirba geras pajamas, bet visiškai neturi laisvės ir praleidžia 80 valandų per savaitę darbe. Nors ir turi daug pinigų yra strese ir nemato savo šeimos. Kita vertus yra žmonių, kurie uždirba labai mažas pajamas ir taip pat visiškai neturi laisvės, ir jaučiasi lyg darbdavys juos laikytų už pavadėlio. 



Bet jei mes susikuriame sau darbo vietą, pavyzdžiui dirbant iš namų, kur galime uždirbti geras pajamas, bet tuo pačiu mėgautis finansine laisve - pakankamai uždirbti, ked nesijaudintum dėl pinigų, laiko laisve - susidėliojame savo dienotvarkę, geografine laisve - galime dirbti iš betkokios lokacijos, tada mes galime turėti tą laisvės jausmą ir patirti daugiau laimės gyvenime. 



Daryk viską, ką gali, kad padarytum save laiminga (-u), nes tu to verta (-as)!




Tavo draugas ir partneris sėkmėje


Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris



 

🌴 PATYRIMINĖ STOVYKLA - RETRITAS ŠIAURĖS KIPRE 🌴 https://www.tinklinismarketingas.lt/kipras


💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎


🔝🔝🔝 Prisijunk prie Numeris #1 Tinklinio Marketingo mokymų bendruomenės Lietuvoje - Čempionų Lyga čia http://cempionulyga.lt/ ir sukurk PROVERŽĮ savo versle! 🔝🔝🔝


Ar jau turi knygą "LAISVĖ, daryti tai, kas patinka"

👉 Lietuvoje:

👉 UK ir į kitas šalis : https://www.tinklinismarketingas.lt/laisve


27 peržiūros0 komentarų
bottom of page