top of page

Serija #902 Kaip pasiekti DAUGIAU 2023-iais?

Atnaujinta: 2023-01-07

Be 5 minučių naujieji metai ir visi gyvena šventinėmis nuotaikomis.


Bet tuo pačiu tai yra laikas apmąstyti ir įvertinti šiuos metus, ir suplanuoti ateinančius 2023-ius.


Žemiau noriu su Tavimi pasidalinti keletą patarimų, kaip pasiekti dar daugiau ateinančiais metais.


#1. Turi suprasti, kad tavo "užstrigimas" versle yra MELAS.


Tu tiesiog dar kažko nežinai arba kažko nedarai todėl negauni norimo rezultato, bet viskas yra tavo kontrolėje ir viską gali pakeisti. Tu gali padaryti 2023-ius pačiais geriausiais savo metais. Tai gali būti tie metai kai viskas pasikeitė tavo versle ir gyvenime.


#2. Turi atrasti savo KATALIZATORIŲ


Kas tave privers iššokti iš lovos ir daryti veiksmus kiekvieną dieną. Kur slypi tavo MOTYVACIJA. Vienus motyvuoja jų tikslai, kitus šeima, trečius kita misija, bet tu turi atrasti kas tave motyvuos pakankamai, kad nugalėtum savo pasiteisinimus ateinančiais metais.


#3. Priimk SPRENDIMĄ


Tvirtą, nesikeičiantį, įpareigojantį sprendimą. Nuspręsk, kad daugiau nebeieškosi pasiteisinimų ir padarysi VISKĄ KĄ REIKĖS, kad tavo tikslai būtų realizuoti.


#4. Sukurk NEPERŠAUNAMĄ atskaitomybės sistemą


Visi žinome, kad su savimi susitarti yra lengviausia. Mes dažnai randame pasiteisinimus ir priežastis nedaryti kažko, pradedame atidėlioti ir kitaip save apgaudinėjame. Ar turi MENTORIŲ, kuris tave laikys atskaitoma (-u), padės susitvarkyti su iššūkiais ir problemomis, duos tau idėjų ir strategijų, ir visus metus tau neleis pasiduoti?


#5. "Maitink" savo protą visus metus


Jei mes neprižiūrime sodo - piktžolės užauga utomatiškai. Tavo protas yra pats brangiausias sodas. Įsipareigok kiekvieną dieną duoti savo protui pozityvios informacijos: knygos, audio, video, renginiai. Tai padės tau išlikti motyvuotai (-am) visus metus.


#6. Suplanuok - Padaryk - Patikrink


Naudok trijų žingsnių procesą, suplanuok ką darysi visą mėnesį, daryk veiksmus, tada patikrink kas pavyko ir kas ne. Išmok pamokas ir sekantį mėnesį suplanuok dar geriau. Kartok šį procesą visus metus.


JEI TAU REIKIA PAGALBOS AŠ TAU GALIU PADĖTI.


1. 🚀🚀🚀Gyvas seminaras Kaune Sausio 4 dieną GALINGAS METŲ STARTAS - bilietai čia http://galingasmetustartas.lt/ 🚀🚀🚀


2. 💣💣💣 BEPROTYBĖS STOVYKLA startuoja Sausio 3 dieną - prisijunk 90 dienų INTENSYVAUS VEIKSMO IŠŠŪKIUI čia http://beprotybesstovykla.lt/ 💣💣💣


3. 💎 Norėtum ateinančius 12 mėnesiu dirbti asmeniškai su manimi? DEIMANTINIS KLUBAS https://www.tinklinismarketingas.lt/deimantinisklubas 💎



Tavo draugas ir partneris sėkmėje

Gediminas Grinevičius - Verslo Treneris

27 peržiūros0 komentarų

Naujausi įrašai

Rodyti viską
bottom of page